Strategisk samarbejde med Almsten Sikring
Forside/Mariendal El-Teknik A/S indgår strategisk samarbejde med Almsten Sikring: En ny milepæl til kundernes fordel

Mariendal El-Teknik A/S indgår strategisk samarbejde med Almsten Sikring: En ny milepæl til kundernes fordel

Aalborg, 05.01.2024 - Mariendal El-Teknik A/S, en førende leverandør inden for el-tekniske installationer, har med stor fornøjelse annonceret et strategisk samarbejde med Almsten Sikring, en veletableret aktør i sikringsbranchen.

Samarbejdet er designet med det klare formål at gavne vores værdsatte kunder. Gennem dette partnerskab vil Mariendal El-Teknik A/S og Almsten Sikring kombinere deres ekspertise og ressourcer for at skabe en attraktiv værditilvækst og introducere nye dimensioner af service og løsninger til kunderne.

 

Samarbejdsområder:

Mariendal El-Teknik A/S og Almsten Sikring fokuserer samarbejdet omkring de sikkerhedsteknologiske nøgleområder:

Tyverialarm: Udnyttelse af avancerede teknologier og løsninger for at minimere risikoen for indbrud.

TV-overvågning: Implementering af state-of-the-art overvågningssystemer for at forbedre sikkerhed og skabe tryghed.

Adgangskontrol: Udvikling af intelligente adgangsløsninger for at styre og sikre adgang til forskellige områder.

Brandsikring: Brandsikring refererer til en omfattende række foranstaltninger og teknologier designet til at forebygge, detektere og minimere skader forårsaget af ildebrand i bygninger og ejendomme.

Pr. 1. januar 2024 vil Almsten Sikring således overtage alle servicekontrakterne på hele tyverisikringsområdet.

 

Fordelene for vores kunder:

Diversificerede tilbud: Kunden vil drage fordel af et bredere udvalg af produkter og ydelser og dermed skræddersyede løsninger til individuelle behov.

Effektivitet og Innovation: Samarbejdet vil fremme udveksling af viden og teknologi, hvilket resulterer i mere effektive og innovative løsninger til vores kunder.

Udtalelse fra Adm. Direktør, Johan Ungermann Poulsen, Mariendal El-Teknik A/S:

"Dette strategiske samarbejde markerer en vigtig milepæl for Mariendal El-Teknik A/S. Vi er begejstrede for at kombinere vores brede ekspertise inden for el-tekniske løsninger med Almsten Sikrings seriøse tilgang til kundeservice og kvalitet. Vores kunder vil opleve en bredere vifte af muligheder og fordele, der styrker vores fælles engagement i at levere høj kvalitet og værdi. Partnerskaber er endvidere en meget vigtig del af vores strategiske rejse i mod 2026. Tyverisikring er et meget specialiseret område, som kræver kritisk masse. I dette partnerskab kan vi give vores værdsatte kunder den kærlige opmærksomhed de fortjener, så vi sammen sikrer at de altid har adgang til den nyeste viden og de rigtige løsninger for dem”

Udtalelse fra Adm. Direktør, Lars Chr. Almsten, Almsten Sikring:

"Almsten Sikring har længe kigget mod Nordjylland med ønske om at udvide vores geografiske område, og vi er både stolte og begejstrede over endelig at have fundet den rette samarbejdspartner til at indfri vores vækstambitioner. Vi betragter os selv som eksperter i et niche-marked, og derfor kan vi i dette samarbejde supplere hinanden rigtig godt ude hos kunderne. Det er i sidste ende dem, det hele drejer sig om.”

 

Om Mariendal El-Teknik A/S:

Mariendal El-Teknik A/S er med 100 år i branchen en førende leverandør af el-tekniske installationer. Virksomheden har et dedikeret team af eksperter, der leverer skræddersyede løsninger til kunder inden for industri, erhverv, offentlig og private sektorer. Mariendal El-Teknik A/S er forpligtet til at levere høj kvalitet og bæredygtige løsninger til deres kunder. Besøg www.mariendal.dk for mere information.

 

Om Almsten Sikring:

Almsten Sikring er, solidt forankret i det jyske, en landsdækkende teknisk samarbejdspartner med speciale i tyverisikring indenfor tyverialarm, tv-overvågning og adgangskontrol. Virksomheden er en veletableret aktør i branchen og bringer de nyeste teknologier og skræddersyede løsninger til erhvervskunder og den offentlige sektor. Almsten Sikring er kendt for god service og høj kvalitet i deres løsninger. Almsten Sikring er kåret til Året Sikringsfirma 4 gange ved Anmeld Håndværker af kunderne, senest i 2022. Besøg www.almstensikring.dk for mere information.

 

For yderligere information og medieforespørgsler, bedes du kontakte:

Johan U Poulsen

+45 2542 7722

jup@mariendal.dk

Skriv direkte til os    Jeg har læst og acceptererPrivatlivspolitikken


    Ring til os
    Har du spørgsmål eller ønsker du at snakke med en rådgiver?
    +45 7010 2077
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram