F.L. Teknik fusionerer med MariendalForside/F.L. Teknik fusionerer med Mariendal

Fusion betyder specialiseret rådgivning under ét tag  

F.L. Teknik i Hjørring blev i starten af 2020 opkøbt af Mariendal. F.L. Teknik har specialiseret sig inden for PLC-programmering, tekniske anlæg og vægt- og styringssystemer inden for landbrug og industri. Opkøbet skete som led i en større strategiplan i Mariendal med fokus på specialer inden for automation. F.L. Tekniks specialer vil derfor indgå som en del af Mariendals automationskompetence.  

”Mariendal kommer til at arbejde med samme løsninger som hidtil, men med fusionen udvides paletten i forhold til det tværfaglige arbejde inden for automation. Automation er et område, som Mariendal kommer til at satse mere på i fremtiden. Vi har i mange år haft fokus på automation og styringer og leveret mange automatiske procesanlæg til industrien. Nu får vi endnu større volumen og har sat et hold, som kan levere hele paletten af automatiske løsninger til industri, liberalt erhverv og landbrug”, udtaler Keld Ramlov.

Thomas Bukdahl, sættes i spidsen for Automation, som udover industriautomation dækker over bygningsautomation/CTS, og tavleproduktion. Morten Trudslev er ansat som daglig teamleder for Industriteamet i Hjørring, som indebærer det nu tidligere F.L. Teknik.

”Vi er stolte af fusionen, som vi mener vil komme mange kunder og samarbejdspartnere til gode”, slutter Keld Ramlov. 

Automatisér dit forbrug

Bygningsautomatik rummer en lang række områder, der på den eller anden måde er med til at automatisere din virksomheds sikkerhed og forbrug. Med de innovative automatiske løsninger slipper du for gammeldags og omstændige installationer, der besværliggør hverdagen, og du får i stedet funktionelle og innovative automatiseringer af dine bygninger og din sikkerhed.

 

Vil du vide mere? Klik her

Skriv direkte til os    Jeg har læst og acceptererPrivatlivspolitikken


    Ring til os
    Har du spørgsmål eller ønsker du at snakke med en rådgiver?
    +45 7010 2077
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram