Videoovervågning erhverv

Videoovervågning erhverv – Giver tryghed og forebygger kriminalitet

Videoovervågning til erhverv kan være en rigtig god ide for de fleste virksomheder. Det er nemlig en rigtig god måde at tyverisikre firmaet. Hos Mariendal El-Teknik kan vi hjælpe dig med din tyverisikring. Vi kan hjælpe dig med både indendørs og udendørs kamera, hvilket kan nedsætte risiko for indbrud. Det er derfor en rigtig god investering.

Hos os kan I få jeres eget overvågningssystem. I kommer ikke til at have dyre leasingaftaler, og I bliver tilknyttet et vagtselskab. Vi tjekker indbrudsrisikoer i jeres firma. Vi sætter skilte op og sørger for, at jeres kameraer er synlige. Dette gør, at en tyv ikke er i tvivl om, at de bliver fanget på video, hvis de prøver at bryde ind. Det mindsker derfor risikoen for, at I overhovedet får indbrud. Videoovervågning til erhverv er også godt at bruge som bevismateriale overfor politiet og forsikringsselskaber, så I er sikret, hvis et indbrud skulle ske.

Videoovervågning erhverv med serviceaftale

Hos Mariendal El-Teknik lytter vi altid til vores kunders behov og ønsker. Igennem dette og vores sikkerhedstjek af jeres virksomhed finder vi frem til den bedste tyverisikring for jer. Vi er stolte af vores fag, så vi arbejder altid i høj kvalitet, så du altid er sikret, at du får et produkt eller en ydelse i høj kvalitet. Vi vil nemlig altid dig det bedste.

Vi anbefaler altid, at du får lavet en serviceaftale, når du får et produkt hos os. Det er lige meget om det er en alarmløsning, et CTS-anlæg eller noget andet. Med en serviceaftale sørger vi for vedligeholdelsen. Du er derfor sikret, at vi sørger for, at dit produkt virker, som det skal. Det kan blandt andet mindske risikoen for fejl og kan forlænge levetiden af produktet.

Har du spørgsmål til videoovervågning erhverv eller vil du vide mere om vores andre ydelser? Kontakt os endelig på tlf.: 70 10 20 77 eller mail: info@mariendal.dk.