Varmepumper


Forside/Varmepumper

Halvér din varmeregning  

En varmepumpe er en energieffektiv varmeløsning til dit hjem, der mindsker elregningen og samtidig skåner miljøet. I de fleste tilfælde vil du spare så meget ved at skifte fra et oliefyr til en varmepumpe, at du kan halvere din årlige varmeregning – særligt luft til vand varmepumpen er en ekstremt energieffektiv løsning til hjemmet.

Der findes forskellige slags varmepumper, som alle er skånsomme for både miljø og tegnebog. Hos Mariendal kan du vælge mellem tre typer: 

 • En luft/vand varmepumpe laver varme til radiatorer, gulvvarme og badevand og er en effektiv opvarmningskilde til hjemmet. Pumpen kan opvarme brugsvand, hvormed du både sparer på din varmeregning og CO2-udslippet, og den kan virke under lave temperaturer, hvilket minimerer brugen af strøm. Desuden er pumpen ganske støjsvag. Cirka beregning: DKK 80-100.000*

 

 • En luft/luft varmepumpe er god som supplerende opvarmningskilde i din bolig. Pumpen fylder ikke meget i og er så simpel at installere, at vi kan gøres det på en enkelt dag. I de moderne luft/vand pumper får du både aircondition og filterfunktion, hvilket er med til at sikre et godt indeklima. Denne pumpe er særligt velegnet til sommerhuse. Cirka beregning: DKK 12-25.000*

 

 • En jordvarmepumpe udnytter jordens temperatur og giver billig varme i din bolig. Pumpen er ekstremt effektiv, driftssikker og har en lang levetid, men kræver et stort haveareal. Pumpen har, modsat de andre pumper, ikke et udvendigt luftindtag, hvorfor den er fuldstændig lydløs, og opvarmer indendørs via radiatorer og/eller varmerør.

Skriv direkte til os



  Jeg har læst og accepterer Privatlivspolitikken

  Ring til os
  Har du spørgsmål eller ønsker du at bestille tid
  +45 7010 2077