Varmepumper for erhvervskunder


Forside/Varmepumper til erhverv

Halvér din varmeregning med en varmepumpe til din virksomhed  

En varmepumpe er en energieffektiv varmeløsning til din virksomhed, der mindsker elregningen og samtidig skåner miljøet. I de fleste tilfælde vil du spare så meget ved at skifte fra et oliefyr til en varmepumpe, at du kan halvere din årlige varmeregning – særligt vand til vand varmepumpen er en ekstremt energieffektiv løsning. Tilbagebetalingstiden er ofte få år - fra 2-5 år. 

Flere typer af varmepumper at vælge imellem

Der findes forskellige slags varmepumper, som alle er skånsomme for både miljø og tegnebog. Hos Mariendal kan du vælge mellem tre typer: 

Luft-til-vand

En luft til vand varmepumpe laver varme til radiatorer, gulvvarme og badevand og er en effektiv opvarmningskilde. Luft til vand pumpen kan opvarme brugsvand, hvormed du både sparer på din varmeregning og CO2-udslippet. Den kan også virke under lave temperaturer, hvilket minimerer brugen af strøm. Desuden er denne type varmepumpe ganske støjsvag.

 

Luft-til-luft

En luft til luft varmepumpe er god som supplerende opvarmningskilde. Pumpen fylder ikke meget, og er så simpel at installere, at vi kan gøres det på en enkelt dag. I de moderne luft til vand pumper får du både aircondition og filterfunktion, hvilket er med til at sikre et godt indeklima. Uanset om pumpen skal fungere som primær eller sekundær varmekilde, kan du være sikker på, at det er en driftssikker løsning. Vi hjælper hele vejen rundt fra rådgivning, salg, montering og efterfølgende service. 

 

Jordvarmepumpe

En jordvarmepumpe udnytter jordens temperatur og giver billig varme i din bolig. Pumpen er ekstremt effektiv, driftssikker og har en lang levetid, men kræver et stort haveareal. Pumpen har, modsat de andre pumper, ikke et udvendigt luftindtag, hvorfor den er fuldstændig lydløs, og opvarmer indendørs via radiatorer og/eller varmerør.

 

Skal vi hjælpe jer?

Jesper Storm Simonsen
Salgschef
Tlf. 25427885Send en mail

Skriv direkte til os    Jeg har læst og acceptererPrivatlivspolitikken


    Ring til os
    Har du spørgsmål eller ønsker du at snakke med en rådgiver?
    +45 7010 2077
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram