Tilskud til varmepumpe

Du har mulighed for at søge om tilskud til din varmepumpe, hvis du udskifter din nuværende varmekilde til en luft-til-vand varmepumpe eller jordvarmepumpe.
Få et tilbud
Forside/Få tilskud til din varmepumpe

Søg tilskud til din varmepumpe

Mariendal er VE-installatør godkendt. Det betyder, at du kan få tilskud, hvis du ønsker at skifte din nuværende varmekilde til en luft-til-vand varmepumpe eller en jordvarmepumpe

Bygningspuljen åbner for nye ansøgninger i løbet af efteråret 2022. Puljen for foråret 2022 er lukket nu.  Tilskuddets størrelse afhænger af din boligs størrelse og dit valg af varmepumpe - og det kan også variere fra tilskudsrunde til tilskudsrunde. Husk at det er først-til-mølle. Du kan beregne dit mulige tilskud på Sparenergis side her. 

Husk, at du skal have godkendelse til tilskuddet inden du køber din varmepumpe. Kontakt os gerne i dag, så hjælper vi dig videre. 

Så meget kan du få i tilskud til en varmepumpe

Tilskuddet til en varmepumpe ligger på henholdsvis:

Luft-til-vand varmepumpe:  22.000 - 37.000 kr.

Jordvarmepumpe: 28.000 - 45.000 kr. 

Tilskuddet afhænger af boligens størrelse og varmepumpens energimærkning. Vi kan hjælpe dig med at beregne dit tilskud og finde den rette varmepumpe. Søg allerede i dag - du har 2 år til at få installeret din varmepumpe.

På Energistyrelsens hjemmesiden har du også mulighed for at få et ikke-bindende overslag på dit mulige tilskud: https://sparenergi.dk/forbruger/boligen/tilskud 

Årligt forbrug:

Fremtidig årligt forbrug:

Årlig besparelse*:

Hvad koster en varmepumpe?

 

En varmepumpe kan variere meget i pris. Klik på linket - der kan du se eksempler på priser alt efter hvilken varmepumpe, du ønsker. Varmepumpen er drevet af el, og for hver kWh den bruger, leverer den ca. 3-4 kWh i varme til huset. 

Husk at få energitilskud til varmepumpen fra Energistyrelsens energipulje.  Vi hjælper dig gerne igennem hele processen.

 

 

Hvad koster en varmepumpe?

Hvorfor er det vigtigt med en serviceaftale?

En serviceaftale på din varmepumpe giver dig tryghed i forhold til garanti, tilsyn og i tilfælde af at den skulle gå i stykker. I Danmark er det lovpligtigt at få et årligt eftersyn af sin varmepumpe. For mange af vores varmepumper gælder det, at der er 5 års garanti fra leverandøren, hvis man sørger for at varmepumpen får et lovpligtigt eftersyn af en professionel. 

Tryk på linket her og se vores årlige priser på service. 

 

 

Læs mere om serviceaftale
Bo Bechfeldt 
Sælger - Køl & Varme, specialer 
Tlf. 2542 7860Send en mail

Lad os hjælpe dig - det koster ingenting

Skriv direkte til os    Jeg har læst og accepterer Privatlivspolitikken

    Ring til os
    Har du spørgsmål eller ønsker du at snakke med en rådgiver?
    +45 7010 2077