Forside/Få tilskud til din varmepumpe

Få tilskud til din varmepumpe 

Jysk Varmeservice - en del af Mariendal er VE-installatør godkendt. Det betyder, at du kan få tilskud, hvis du ønsker at skifte din nuværende varmekilde til en luft-til-vand varmepumpe eller en jordvarmepumpe. 

Den 15. oktober 2020 trådte den nye tilskudsordning i kraft. Tilskuddets størrelse afhænger af din boligs størrelse og dit valg af varmepumpe.  Husk at du skal have godkendelse til tilskuddet, inden du køber din varmepumpe. Kontakt os gerne i dag, så hjælper vi dig videre.

Fik du ikke del i tilskudspuljen her i foråret? Så fortvivl ikke. Tilskudspuljen er tom, men der er stadig muligheder for dig. der ønsker at skifte til en varmepumpe. I mange tilfælde kan det betale sig allerede nu at droppe tilskuddet og i stedet bruge håndværkerfradraget.

Det kan i nogle tilfælde svare sig at bruge nu - i stedet for at vente til næste tilskudspulje for at få besparelser på din fyring inden sæsonen starter.
Bruger du f.eks. 2500 liter olie så er din årlige gevinst ca. 13000 kr. og lægger du dit håndværkerfradrag oveni, så er din første års besparelse ca. samme som tilskudsstørrelsen ville ha været.

Du kan få et tilskud til din luft til vand-varmepumpe på mellem 22.000 og 37.000 kr. og på mellem 28.000 til 45.000 kr. på en jordvarmepumpe. Tilskuddets størrelse afhænger af boligens størrelse og varmepumpens energimærkning. Vi kan hjælpe dig med at beregne dit tilskud og finde den rette varmepumpe. Søg allerede i dag - du har 2 år til at få installeret din varmepumpe. 

På Energistyrelsens hjemmeside kan du få et ikke-bindende overslag på dit mulige tilskud. Se mere her: https://sparenergi.dk/forbruger/boligen/tilskud

På www.sparenergi.dk kan du også nemt søge dit tilskud online. Når du har fået svar fra Energistyrelsen, så er vi klar til at installere en varmepumpe i din bolig. Vi monterer og installerer i hele Jylland. 

Du kan søge tilskud som privatperson, andelsforening eller ejerforening i etageejendom. Tilskud kan kun søges til helårsbeboelse, herunder også til sommerhuse registreret som helårsbeboelse i BBR.

Er du ikke berettiget til tilskud til din varmepumpe? Så husk, at du kan benytte håndværkerfradraget og trække arbejdslønnen fra, når vi installerer din varmepumpe. Det kan i mange tilfælde betale sig at tænke over inden næste fyringssæson. Husk også, at du kan få reduktion i elafgiften. Kontakt os i dag, så kan vi hjælpe dig med at finde det rette tilskud til dit behov.

Vil du vide om det kan betale sig at skifte til en varmepumpe? Så prøv vores beregner og se hvor meget du kan spare årligt. Besparelsen er et ikke bindende overslag og tager udgangspunkt i Energistyrelsens standardpriser, som er konservative. Din reelle besparelse kan være større. 

 

Brug vores beregner her og se hvor meget du kan spare årligt ved at skifte til en varmepumpe

Årligt forbrug:

Fremtidig årligt forbrug:

Årlig besparelse*:

Få et uforpligtende tilbud allerede i dag

Vi hjælper dig gerne med at finde den rette varmepumpe og vi kan hjælpe dig med at finde dit tilskud. Vi forhandler markedets bedste varmepumper og har døgnvagt, hvis uheldet er ude. 

Udfyld en formular her, og så ringer vi dig op. Det er helt uforpligtende og ganske gratis:
Jes Lykkegaard
Leder, Køl & Varme
Tlf. 2024 1817Send en mail

Lad os hjælpe dig - det koster ingenting

Skriv direkte til os    Jeg har læst og accepterer Privatlivspolitikken

    Ring til os
    Har du spørgsmål eller ønsker du at bestille tid
    +45 7010 2077