Forside/Få tilskud til din varmepumpe

Få tilskud til din varmepumpe 

Mariendal Electrics er VE-installatør godkendt. Det betyder, at du kan få tilskud, hvis du ønsker at skifte din nuværende varmekilde til en luft-til-vand varmepumpe eller en jordvarmepumpe. 

Den 15. oktober 2020 trådte den nye tilskudsordning i kraft. Tilskuddets størrelse afhænger af din boligs størrelse og dit valg af varmepumpe.  Husk at du skal have godkendelse til tilskuddet, inden du køber din varmepumpe. Kontakt os gerne i dag, så hjælper vi dig videre.

Du kan få et tilskud til din luft til vand-varmepumpe på mellem 22.000 og 37.000 kr. og på mellem 28.000 til 45.000 kr. på en jordvarmepumpe. Tilskuddets størrelse afhænger af boligens størrelse og varmepumpens energimærkning. Vi kan hjælpe dig med at beregne dit tilskud og finde den rette varmepumpe. Søg allerede i dag - du har 2 år til at få installeret din varmepumpe. 

På Energistyrelsens hjemmeside kan du få et overslag på dit tilskud. Se mere her: https://sparenergi.dk/forbruger/boligen/tilskud

På www.sparenergi.dk kan du også nemt søge dit tilskud online. Når du har fået svar fra Energistyrelsen, så er vi klar til at installere en varmepumpe i din bolig. Vi monterer og installerer i hele Jylland. 

Du kan søge tilskud som privatperson, andelsforening eller ejerforening i etageejendom. Tilskud kan kun søges til helårsbeboelse, herunder også til sommerhuse registreret som helårsbeboelse i BBR.

Er du ikke berettiget til tilskud til din varmepumpe? Så husk, at du kan benytte håndværkerfradraget og trække arbejdslønnen fra, når vi installerer din varmepumpe. Husk også, at du kan få reduktion i elafgiften. Kontakt os i dag, så kan vi hjælpe dig med at finde det rette tilskud til dit behov.

 

Brug vores beregner her og se hvor meget du kan spare årligt ved at skifte til en varmepumpe

Årligt forbrug:

Fremtidig årligt forbrug:

Årlig besparelse*:

Få et uforpligtende tilbud allerede i dag

Vi hjælper dig gerne med at finde den rette varmepumpe og vi kan hjælpe dig med at finde dit tilskud. Vi forhandler markedets bedste varmepumper og har døgnvagt, hvis uheldet er ude. 

Udfyld en formular her, og så ringer vi dig op. Det er helt uforpligtende og ganske gratis:
Jes Lykkegaard
Leder, Køl & Varme
Tlf. 2024 1817Send en mail

Lad os hjælpe dig - det koster ingenting

Skriv direkte til os    Jeg har læst og accepterer Privatlivspolitikken

    Ring til os
    Har du spørgsmål eller ønsker du at bestille tid
    +45 7010 2077