Varmepumpe eftersyn

Varmepumpe eftersyn af certificeret tekniker

I Danmark er det lovpligtig at få ét eftersyn på sin varmepumpe om året. Derfor kan det være en god ide at have en serviceaftale til varmepumpe eftersyn. Det kan Mariendal El-Teknik hjælpe dig med. En service aftale hos Mariendal giver dig tryghed i forhold til tilsyn, garanti og hvis den skulle gå i stykker.

Hos Mariendal El-Teknik får du besøg af en certificeret tekniker til dit eftersyn. Teknikeren laver en funktionstest på varmepumpen. Han kommer også til at afprøve og kontrollere, at den virker som den skal. Til sidst bliver den renset med et varmepumpe eftersyn fra Mariendal.

Hos Mariendal El-Teknik går vi meget op i vores håndværk. Du er derfor sikret, at alt bliver gjort ordentligt og i høj kvalitet. Vi har altid vores kunder i fokus. Derfor lytter vi til dig og rådgiver dig, når du får lavet et varmepumpe eftersyn. Det er altid en certificeret tekniker, som kommer ud til dig. Derfor er du sikret, at det er nogen, der ved, hvad de laver, og hvad de snakker om. Vi er altid ærlige, så hvis vi siger, pumpen snart skal udskiftes, så passer det. Vi gør det bestemt ikke for at give dig en ekstra udgift, men for at gøre det bedste for dig.

Varmepumpe eftersyn med god service

Når du får service fra Mariendal, bliver pumpen tjekket ordentligt igennem. Vi tjekker motoren, afløbet og relæet. Vi laver også en test på tætheden i pumpen. Dernæst laves der også kontrol af rør isolering og fordamperen. Har du en luft/luft pumpe, renser vi også inde delen og desinficerer den. Hele pumpen bliver derfor testet ordentligt. På denne måde er du sikret, at det bliver gjort på bedste vis. Du kan altså forlænge levetiden på pumpen med et varmepumpe eftersyn.

Hos Mariendal El-Teknik tager vi vores håndværk seriøst. Vi er en af de ældste installationsvirksomheder i Danmark. Vi har derfor rigtig mange års erfaring. Derfor sørger vi altid for, at dit eftersyn bliver gjort ordentligt. Har du spørgsmål til din varmepumpe, så er vi også altid klar til at svare på dem. Vi kan rådgive dig om din varmepumpe og eventuelle alternativer, hvis du vil vide mere om dette.

Har du spørgsmål om vores varmepumpe eftersyn eller vil du vide mere om vores andre ydelser? Kontakt os endelig på tlf.: 70 10 20 77 eller mail: info@mariendal.dk.