Du er her

Høj sikkerhed og fleksibilitet med Ruko låsesystem
Mariendal Låse leverer og servicerer alle typer af Ruko-systemer. Ruko er kendt for at producere låsesystemer af høj kvalitet, der imødekommer vidt forskellige behov og sikringskrav.

Alle virksomheder, ejendomme og institutioner bør have et låsesystem med kopisikre nøgler. Mariendal er specialister i at rådgive om, installere og servicere låsesystemer af høj kvalitet herunder alle typer af Ruko låsesystemer.

Effektiv sikring er det bedste middel mod tyveri

Mange virksomheder oplever hvert år generende og dyre tyverier. Vores låsesmed kommer gerne og gennemgår sikkerheden i din virksomhed, ejendom eller institution.

Særligt i erhvervsbygninger og beboelsesejendomme anbefaler vi låsesystemer fra anerkendte leverandører som for eksempel Ruko. Det muliggør skræddersyede løsninger, hvor der både er fokus på kvalitet, sikkerhed og brugervenlighed.

Rukos Triton låsesystem

Blandt Rukos professionelle låsesystemer findes det patenterede låsesystem, Triton 501, der er kendt for høj sikkerhed, fuld fleksibilitet og enkel nøglekontrol.

At låsesystemet er patenteret betyder, at der ikke kan laves uautoriserede kopier af nøglerne, hvilket i sig selv er en sikkerhed. I Triton systemet er låsen stort set umulig at dirke op. Samtidig giver låsesystemet et højt niveau af brugervenlighed, da hver bruger kun behøver én nøgle, som kan give adgang til lokaler med forskellige sikkerhedsniveauer.

Læs mere:  låsesystemet Triton 501 fra Ruko 

Kontakt os om Ruko låsesystemer i dag

Har du behov for en kompetent sparringspartner inden for tyverisikring og sikkerhedsløsninger, der tager hensyn til ønsker og behov i din virksomhed?

Ring til vores låsesmed på telefon +45 7214 6077

Vores låsesmede er klar til at assistere dig 24/7.   

 

Content

Contact me

Døgnvagt - 24/7/365 – kontakt vores vagtordning på telefon 70102077
Vores vagtordning er altid åbent og klar til at rykke ud, hvis dine elektriske installationer trænger til førstehjælp.

Kontakt os

Gasværksvej 44
  9000 Aalborg
Tlf. (+45) 7010 2077
info@mariendal.dk