Du er her

Øg sikkerheden og gør hverdagen lettere med låsesystemer

Låse og låsesystemer i virksomheder, boligforeninger og beboelsesejendomme skal fleksibelt håndtere mange mennesker og holde uvedkommende ude. Med det rette låsesystem øger du sikkerheden i din bygning og gør hverdagen lettere. Vi hjælper dig med at sammensætte en sikringsløsning, der passer til behovet i din bygning.

Bedre overblik og lettere administration af nøgler, mulighed for forskellige adgangsniveauer og imødekommelse af krav om sikkerhed fra forsikringsselskabet. Der er mange fordele ved at vælge et låsesystem – uanset, om du vælger et traditionelt mekanisk låsesystem eller et elektronisk låsesystem.

Når det kommer til valg af låse og låsesystemer er der mange mærker, kombinationer og prisniveauer. Derfor er det en god idé at søge professionel rådgivning, når du skal have et låsesystem i din bygning.

Som en del af vores 360° service til nordjyske sikringskunder installerer og servicerer Mariendal Låse sikring i virksomheder og beboelsesejendomme. ​Desuden rådgiver vores låsesmede dig om valg af det bedste låsesystem til dit behov.

Ud over låseservice leverer Mariendal Electrics også komplette elektroniske sikkerhedsløsninger til boligforeninger og erhvervsvirksomheder i hele Danmark.

Mange forskellige låse og låsesystemer

Låsesmedene fra Mariendal Låse leverer, servicerer og rådgiver om en lang række låse og låsesystemer fra anerkendte producenter – blandt andet:   

  • EVVA systemer
  • Ruko systemer
  • Salto systemer
  • El- og motorlåse
Vælg et låsesystem, der passer til din bygning

Hvilke krav stiller forsikringsselskabet? Hvor ofte bruger I indgangen? Skal låsen tilsluttes elektronisk adgangskontrol? Der er mange overvejelser, når du skal vælge låsesystem. Kontakt vores låsesmed, så finder vi en sikringsløsning, der passer til din bygning.

Kontakt os og hør nærmere om vores låseservice

Vil du høre mere om vores låseservice? Har du spørgsmål om låse og låsesystemer? Har du behov for en låsesmed med døgnservice til oplukning?  

Vores låsesmed kommer gerne og gennemgår sikkerheden hos jer. Har I fået krav fra jeres forsikringsselskab, står vores låsesmed også klar til at hjælpe.

Kontakt os på telefon +45 7214 6077

Vi har til huse på Gasværksvej i Aalborg, hvorfra vi yder døgnservice på låse og låsesystemer i hele Nordjylland.

 

 

Content

Contact me

Døgnvagt - 24/7/365 – kontakt vores vagtordning på telefon 70102077
Vores vagtordning er altid åbent og klar til at rykke ud, hvis dine elektriske installationer trænger til førstehjælp.

Kontakt os

Gasværksvej 44
  9000 Aalborg
Tlf. (+45) 7010 2077
info@mariendal.dk