Halvér din varmeregning og skån miljøet med en varmepumpe.

En varmepumpe er en energieffektiv varmeløsning til dit hjem, der mindsker elregningen og samtidig skåner miljøet. I de fleste tilfælde vil du spare så meget ved at skifte fra et oliefyr til en varmepumpe, at du kan halvere din årlige varmeregning – særligt luft til vand varmepumpen er en ekstremt energieffektiv løsning til hjemmet.

 

Den rigtige varmepumpe til dig

Der findes forskellige slags varmepumper, som alle er skånsomme for både miljø og tegnebog. Hos Mariendal kan du vælge mellem tre typer: 

  • En luft/vand varmepumpe laver varme til radiatorer, gulvvarme og badevand og er en effektiv opvarmningskilde til hjemmet. Pumpen kan opvarme brugsvand, hvormed du både sparer på din varmeregning og CO2-udslippet, og den kan virke under lave temperaturer, hvilket minimerer brugen af strøm. Desuden er pumpen ganske støjsvag. Cirka beregning: DKK 80-100.000*
  • En luft/luft varmepumpe er god som supplerende opvarmningskilde i din bolig. Pumpen fylder ikke meget i og er så simpel at installere, at vi kan gøres det på en enkelt dag. I de moderne luft/vand pumper får du både aircondition og filterfunktion, hvilket er med til at sikre et godt indeklima. Denne pumpe er særligt velegnet til sommerhuse. Cirka beregning: DKK 12-25.000*
  • En jordvarmepumpe udnytter jordens temperatur og giver billig varme i din bolig. Pumpen er ekstremt effektiv, driftssikker og har en lang levetid, men kræver et stort haveareal. Pumpen har, modsat de andre pumper, ikke et udvendigt luftindtag, hvorfor den er fuldstændig lydløs, og opvarmer indendørs via radiatorer og/eller varmerør.

 

*Alle priser er vejledende cirka priser og kan variere, da vi altid finder den bedste individuelle løsning til dig. Du undgår uforudsete udgifter og ekstraregninger, og vi rådgiver dig i den bedste komplette løsning, hvor alt er inkluderet og uden ubehagelige overraskelser.

 

Søger du rådgivning, forslag og tilbud til nyt varmeanlæg?

 

For at du kan få den bedste varmeøkonomi, skal du have den varmepumpe, der passer bedst til dit hjem og dit forbrug. Derfor er det en god ide at tale med en af vores energieksperter, der kan rådgive dig, inden du træffer din beslutning. 

For at vi kan give dig den bedste rådgivning, har vi først brug for, at du hjælper os - udfyld nedenstående formular så godt og præcist du kan og få et uforpligtende tilbud, så taler vi om resten på mødet hos dig. 

Vidste du... at vi også kan rådgive dig i den rigtige håndtering af dit skattefradrag? Vores erfaring siger, at rigtig mange gør det forkert og snyder sig selv for et stort fradrag, så lad os hjælpe dig med at gøre det rigtigt.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld nedenstående og få et uforpligtende tilbud

Sammen finder vi den bedste varmeløsning til dig

Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.