Varmepumper

Hos Mariendal hjælper vi dig med at finde den rette varmeløsning til dit behov uanset om det er til dit hjem eller sommerhus. For fjerde år i træk er vi kåret som finalister til Årets varmeservicefirma og det er vi stolte af.

Forside/Privat/Varmepumper

Find den rette varmepumpe til dit behov

En varmepumpe er en energieffektiv varmeløsning til dit hjem, der mindsker elregningen og samtidig skåner miljøet. I de fleste tilfælde vil du spare så meget ved at skifte fra et oliefyr til en varmepumpe, at du kan halvere din årlige varmeregning – særligt luft til vand varmepumpen er en ekstremt energieffektiv løsning til hjemmet.

Der findes forskellige slags varmepumper, som alle er skånsomme for både miljø og tegnebog. Hos Mariendal kan du vælge mellem tre typer:

- En luft/vand varmepumpe laver varme til radiatorer, gulvvarme og badevand og er en effektiv opvarmningskilde til hjemmet. Pumpen kan opvarme brugsvand, hvormed du både sparer på din varmeregning og CO2-udslippet, og den kan virke under lave temperaturer, hvilket minimerer brugen af strøm. Desuden er pumpen ganske støjsvag. Cirka beregning: DKK 80-100.000*

- En luft/luft varmepumpe er god som supplerende opvarmningskilde i din bolig. Pumpen fylder ikke meget i og er så simpel at installere, at vi kan gøres det på en enkelt dag. I de moderne luft/vand pumper får du både aircondition og filterfunktion, hvilket er med til at sikre et godt indeklima. Denne pumpe er særligt velegnet til sommerhuse. Cirka beregning: DKK 12-25.000*

- En jordvarmepumpe udnytter jordens temperatur og giver billig varme i din bolig. Pumpen er ekstremt effektiv, driftssikker og har en lang levetid, men kræver et stort haveareal. Pumpen har, modsat de andre pumper, ikke et udvendigt luftindtag, hvorfor den er fuldstændig lydløs, og opvarmer indendørs via radiatorer og/eller varmerør.

*Alle priser er vejledende cirka priser og kan variere, da vi altid finder den bedste individuelle løsning til dig. Du undgår uforudsete udgifter og ekstraregninger, og vi rådgiver dig i den bedste komplette løsning, hvor alt er inkluderet og uden ubehagelige overraskelser.

Husk at søge tilskud til din varmepumpe

Vi er VE-installatørgodkendt. Det betyder, at du kan få tilskud, hvis du ønsker at skifte din nuværende varmekilde til en luft-til-vand varmepumpe eller en jordvarmepumpe. 

Den 15. oktober trådte den nye tilskudsordning i kraft. Tilskuddets størrelse afhænger af din boligs størrelse og dit valg af varmepumpe. Lad os hjælpe dig med rådgivning om tilskud og den rette varmepumpe. 

 

Læs mere om tilskuddet her

Lad os rådgive dig og finde den helt rigtige løsning for netop dit hjem

For at du kan få den bedste varmeøkonomi, skal du have den varmepumpe, der passer bedst til dit hjem og dit forbrug. Derfor er det en god ide at tale med en af vores energieksperter, der kan rådgive dig, inden du træffer din beslutning. 

Vi også kan rådgive dig i den rigtige håndtering af dit skattefradrag.Vores erfaring siger, at rigtig mange gør det forkert og snyder sig selv for et stort fradrag, så lad os hjælpe dig med at gøre det rigtigt.

 

Peter Kæhlershøj Horsevad
Varmepumpe rådgiver
Tlf. 7214 6157Send en mail

Lad os hjælpe dig - det koster ingenting

Skriv direkte til os    Jeg har læst og accepterer Privatlivspolitikken

    Ring til os
    Har du spørgsmål eller ønsker du at bestille tid
    +45 7010 2077