Overvejer du en varmepumpe?


Få et tilbud idag
Forside/Privat/Varmepumper

En varmepumpe giver dig en mere energivenlig og bæredygtig energikilde i din bolig

Overvejer du at skifte til en mere energivenlig og bæredygtig energikilde? Så kan en varmepumpe være den rigtige løsning for dig.

Vi rådgiver dig gerne om den bedste løsning. Det er ikke ligegyldigt hvilken varmepumpe, du vælger. Derfor er vores tilbud også altid baseret på en individuelt rådgivning. vi giver dig først et tilbud, når vi har været ude i dit hjem. 

Hos os er det en VE-godkendt installatør, der monterer din varmepumpe. Det er din sikkerhed for, at din varmepumpe installeres og serviceres korrekt, så du kan få det største udbytte af din varmepumpe og overholder alle krav til garantien. Husk også, at du kan søge om tilskud til din varmepumpe, og du kan tegne en serviceaftale med os, så du regelmæssigt får tjekket driften af din varmepumpe. Vi servicerer og monterer i hele Jylland. Samtidig kan vi klare hele opgaven - også at trække kabler. 

Lad os hjælpe dig med at finde den rette varmepumpe. Kontakt os på 70102077 eller udfyld en formular her, og få et uforpligtende tilbud. Vi kan hjælpe kunder i hele Jylland:

Hvad koster en varmepumpe?

En varmepumpe kan variere meget i pris. Nedenfor kan du se eksempler på priser alt efter hvilken varmepumpe, du ønsker. Varmepumpen er drevet af el, og for hver kWh den bruger, leverer den ca. 3-4 kWh i varme til huset. 

Husk at få energitilskud til varmepumpen fra Energistyrelsens energipulje. Ansøg om tilskud til varmepumpen, før du bestiller den.  Vi hjælper dig gerne igennem hele processen.

En varmepumpe er en energieffektiv varmeløsning til dit hjem, der mindsker elregningen og samtidig skåner miljøet. I de fleste tilfælde vil du spare så meget ved at skifte fra et oliefyr til en varmepumpe, at du kan halvere din årlige varmeregning – særligt luft til vand varmepumpen er en ekstremt energieffektiv løsning til hjemmet.

Vælg mellem tre forskellige typer af varmepumper:

Der findes forskellige slags varmepumper, som alle er skånsomme for både miljø og tegnebog og som forbedrer dit indeklima. Hos Mariendal kan du vælge mellem tre typer:

En luft-til-luft varmepumpe er god som supplerende opvarmningskilde i din bolig. Pumpen fylder ikke meget og er så simpel at installere, at vi kan gøres det på en enkelt dag. I de moderne luft-til-luft pumper får du både aircondition og filterfunktion, hvilket er med til at sikre et godt indeklima. Denne pumpe er særligt velegnet til sommerhuse. 

En luft-til-vand varmepumpe laver varme til radiatorer, gulvvarme og badevand og er en effektiv opvarmningskilde til hjemmet. Pumpen kan opvarme brugsvand, hvormed du både sparer på din varmeregning og CO2-udslippet, og den kan virke under lave temperaturer, hvilket minimerer brugen af strøm. Desuden er pumpen ganske støjsvag. 

En jordvarmepumpe udnytter jordens temperatur og giver billig varme i din bolig. Pumpen er ekstremt effektiv, driftssikker og har en lang levetid, men kræver et stort haveareal. Pumpen har, modsat de andre pumper, ikke et udvendigt luftindtag, hvorfor den er fuldstændig lydløs, og opvarmer indendørs via radiatorer og/eller varmerør.

Hvilken varmepumpe skal jeg vælge?

For at du kan få den bedste varmeøkonomi skal du have en varmepumpe, der passer til dit hjem og dit forbrug. Derfor er det en god idé at snakke med vores Varmepumpe Rådgiver, der kan rådgive dig inden du træffer din beslutning. På den måde kan du sikre dig, at du vælger den rigtige varmepumpe. Vi kan også hjælpe dig med dit skattefradrag, så du ikke snyder dig selv for et stort fradrag. 

Vores montører lægger stor vægt på at rådgive dig om typen og placeringen af varmepumpen ud fra:

> Størrelse (varmeydelse)

> Husets varmetab (husets størrelse og isoleringsgrad)

> Husets udformning. Da varmepumpen cirkulerer den varme luft rundt med dens ventilator, kommer den varme luft ikke ind i lukkede eller tilstødende rum. 

Ved montering af varmepumpen sørger vi naturligvis for at finjustere den, så du får den bedst mulige driftsøkonomi. 

Ved at vælge en varmepumpe fra Mariendal er du med til at sikre en bæredygtig fremtid samtidig med, at du får store besparelser på elregningen samt forbedret varmekomfort. 

Hvad er en varmepumpe?

En varmepumpe flytter energi fra dine omgivelser og opvarmer dit hus. Den giver dig et langt mindre energiforbrug end ved andre varmeanlæg, fordi den udnytter den naturlige energi, som findes i luften eller jorden og omsætter den til varme. En varmepumpe bruger nemlig kun strøm til at fungere. Faktisk forbruger en varmepumpe rent faktisk mindre energi end den leverer. 

Varmepumper er derfor en energibesparende, bæredygtig og pålidelig energikilde, der udnytter CO2-udledningsfri solenergi, som er oplagret i luften omkring dit hjem. Varmepumpen omsætter denne energi til at forsyne dit hjem med varme og køling samt giver dit hjem et miljømæssigt bæredygtigt indeklima. 

Nedsæt dit energiforbrug med op til 50%

Dit energiforbrug kan faktisk nedsættes med op til 50% og give dig forbedret varmekomfort 365 dage om året.  

Når varmepumpen er tilsluttet, leverer jorden eller luften - afhængig af type - den største del af energien til varmeudgifterne. Dette er ganske gratis og til stor fordel for miljøet. Vores erfaringer viser, at besparelsen kan være så høj, at investeringen af en varmepumpe er tilbagebetalt på blot få år. 

Hvordan virker en varmepumpe?

En varmepumpe fungerer på den måde, at den udnytter den energi, der allerede er i omgivelserne og omdanner den til varme. Opvarmer du din bolig med olie, el eller naturgas, og bor du i et område uden fjernvarme, så kan du spare mange penge ved at udskifte din løsning med en varmepumpe. 

Der findes tre forskellige slags varmepumper: 

 • Luft-til-luft varmepumpe
 • Luft-til-vand varmepumpe
 • Jordvarme 

Et jordvarmeanlæg er typisk det dyreste at installere, men det giver også den største varmebesparelse i sidste ende. 

En varmepumpe består af to dele: 

Én del som er placeret udenfor og en anden som er placeret inde. Den del af varmepumpen, som er placeret inde er den primære varmekilde, og er den som leverer varmen til din bolig. Det gør den ved at overføre varmen til radiatorer, gulvvarmen eller brugsvandet eller ved at blæse den varme luft direkte ind i boligen. 

Den del af varmepumpen, som er placeret ude lagrer den varme, som naturligt er i luften eller jorden ved hjælp af en kompressor, hvorefter den viderefører varmen til den del af varmepumpen som er placeret inde. 

Varmepumpen kan også sagtens udvinde, oplagre og distribuere varme selvom der er minusgrader udenfor. 

En varmepumpe bruger elektricitet, som er en miljørigtig opvarmningsform, fordi den udnytter den energi, der allerede er i jorden eller i luften. 

Få finansiering til din varmepumpe

I samarbejde med Resurs Bank kan du nemt og hurtigt ansøge om finansiering til din varmepumpe.
ansøg via resurs bank her

Husk at søge tilskud til din varmepumpe

Vi er VE-installatørgodkendt. Det betyder, at du kan få tilskud, hvis du ønsker at skifte din nuværende varmekilde til en luft-til-vand varmepumpe eller en jordvarmepumpe. 

Den 15. oktober trådte den nye tilskudsordning i kraft. Tilskuddets størrelse afhænger af din boligs størrelse og dit valg af varmepumpe. Lad os hjælpe dig med rådgivning om tilskud og den rette varmepumpe. 

 

Læs mere om tilskuddet her

Lad os rådgive dig og finde den helt rigtige løsning for netop dit hjem

For at du kan få den bedste varmeøkonomi, skal du have den varmepumpe, der passer bedst til dit hjem og dit forbrug. Derfor er det en god ide at tale med en af vores energieksperter, der kan rådgive dig, inden du træffer din beslutning. 

Vi også kan rådgive dig i den rigtige håndtering af dit skattefradrag.Vores erfaring siger, at rigtig mange gør det forkert og snyder sig selv for et stort fradrag, så lad os hjælpe dig med at gøre det rigtigt.

Vi monterer og installerer i hele Jylland. 

 

Bo Bechfeldt
Sælger - Køl & Varme, specialer
Tlf. 2542 7860Send en mail

 

Lad os hjælpe dig - det koster ingenting

Skriv direkte til os  Jeg har læst og accepterer Privatlivspolitikken

  Ring til os
  Har du spørgsmål eller ønsker du at snakke med en rådgiver?
  +45 7010 2077
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram