Låsesmed

 

Forside/Privat/Låsesmed

Øg sikkerheden og gør hverdagen lettere med låsesystemer

Er du låst ude? Vi står til rådighed døgnet rundt og er klar til at hjælpe dig. Med lokation i Aalborg rykker vi ud i hele Nordjylland inden for kort tid. 

Der er mange mærker, kombinationer og prisniveauer at forholde sig til, når det kommer til låse og låsesystemer. Derfor står låsesmedene fra Mariendal klar til at rådgive dig om en lang række låse og låsesystemer fra anerkendte producenter, så du finder den løsning, der passer til dit behov og dit hjem. 

Kompetent og erfaren låseservice
Vi rådgiver om og monterer alle slags låse – og virker din lås ikke, reparerer eller udskifter vi den.

Er du interesseret i et låsesystem, der øger sikkerheden i din bolig, vejleder vi dig gerne. Vi kan også omkode dine låse, så du kun skal bruge én nøgle til alle dine døre.

Er du låst ude og har brug for akut hjælp?

Har du smækket døren uden nøglen? Er din nøgle blevet væk? Er låsen gået i baglås? Så kan vi kan hjælpe dig. Oplukning af låse og døre er ét af vores specialer – og vi rykker ud uanset tidspunkt på døgnet.

Med kontor i Aalborg servicerer vi private i hele Nordjylland. Er dit problem akut, så rykker vi ud med det samme, så du igen kan komme ind. Vi kommer døgnet rundt inden for Aalborg og Nordjylland. 

 

Henrik Ib Svane
Rådgiver låsesystemer & Låsesmed
Tlf. 7214 6077Send en mail

Ring til os og få hurtig assistance af din nærmeste låsesmed

Skriv direkte til os    Jeg har læst og accepterer Privatlivspolitikken

    Ring til os
    Har du spørgsmål eller ønsker du at bestille tid
    +45 7214 6077