Øg sikkerheden og gør hverdagen lettere med låsesystemer  

Der mange mærker, kombinationer og prisniveauer at forholde sig til, når det kommer til låse og låsesystemer. Derfor står låsesmedene fra Mariendal Låse klar til at rådgive dig om en lang række låse og låsesystemer fra anerkendte producenter, så du finder den sikringsløsning, der passer til dit behov. 

Få hjælp med det samme – vi har 24-timers døgnvagt
Med kontor i Aalborg servicerer vi både private, erhverv og boligforeninger i hele Nordjylland. Er dit problem akut, rykker vi ud med det samme, så du igen kan komme ind.

Ring til os på: 

72146077

Har du låst dig ude eller mistet din nøgle? Skal du have repareret, omkodet eller nyinstalleret låsene i boligen? Mariendal Låse tilbyder 24-timers døgnservice til nordjyske kunder. Har du behov for en kompetent og erfaren låsesmed i Nordjylland? Så er vi klar til at assistere dig – døgnet rundt. Mange år i låsebranchen betyder, at vi effektivt løser alle opgaver inden for låseservice – både små og store.

Er du låst ude?
Har du smækket døren uden nøglen? Er din nøgle blevet væk? Er låsen gået i baglås? Mariendal Låse kan hjælpe dig. Oplukning af låse og døre er ét af vores specialer – og vi rykker ud uanset tidspunkt på døgnet.

Kompetent og erfaren låseservice
Vi rådgiver om og monterer alle slags låse – og virker din lås ikke, reparerer eller udskifter vi den.

Er du interesseret i et låsesystem, der øger sikkerheden i din bolig, vejleder vi dig gerne. Vi kan også omkode dine låse, så du kun skal bruge én nøgle til alle dine døre.

Ring til os og få hurtig assistance af din nærmeste låsesmed