Autoriseret elektriker 

Få hjælp af din lokale elektriker til dine el-installationer. Vi står til rådighed med kompetent rådgivning og service, hvad enten du bor i et nyt eller ældre hus. 

Forside/Privat/Elektriker

Elektriker til private - kompetent og seriøs service

Som din lokale elektriker står vi til rådighed med seriøs og kompetent rådgivning, og vores velkvalificerede og autoriserede el-installatører rykker ud på kort tid, og hjælper dig, der har brug for det her og nu. 

Vi har afdelinger i Aalborg, Århus, København, Brønderslev, Hals, Hjørring, Pandrup, Skagen og Frederikshavn. 

El-installation og el-service til private

Vi hjælper med alt fra el-installation, el-service, intelligent belysning og energibesparende løsninger til opsætning af lys og lamper, samt tilslutning af hårde hvidevarer. Ingen opgave er for stor eller for lille.

Som husejer er der mange ting at tage til overvejelse, når det blandt andet kommer til el. Hos Mariendal tilbyder vores installatører og lærlinge dig altid en god service og vi tager naturligvis alle forholdsregler, så du kan trygt få besøg af os.

Hvornår har du sidst fået tjekket dine el-installationer af en elektriker?

Det er vigtigt med gode og korrekt udførte el-installationer i husstanden. Få vores dygtige team af elektrikere og lærlinge til at hjælpe med at gennemgå dine el-installationer. 

Vi tjekker om du har alle lovpligtige installationer, og kan rådgive dig, samt tilpasse dine el-installationer til netop dit behiv Få el-installationer tilpasset netop jeres behov, hvad enten det er i et nyt eller et ældre hus.

Har du brug for en elektriker nu? Find din nærmeste afdeling her

Vores kunder er vigtige for os. Derfor har vi afdelinger spredt rundt i landet, så du altid er tæt på en Mariendal-afdeling, der gerne vil hjælpe dig med en lokal elektriker eller el-installatør. Vi lytter til dine ønsker, og sammen finder vi den rigtige løsning til dig. Vores elektrikere er autoriserede, dygtige og servicemindede.

Har du brug for en elektriker eller el installatør nær dig? Her finder du en liste over alle vores afdelinger.

 

Find din nærmeste afdeling her

Hvad må man selv lave af el?

Hvis du gerne selv vil lave dine egne el-installationer, så skal du være opmærksom på at tage de rette forholdsregler. 

Vær opmærksom på, hvad der er lovligt for dig at lave selv, og hvad du skal have en autoriseret el-installatør til at udføre. Du må gerne selv reparere og forny løse forlængerledninger og lave en forlængerledning med stikprop (hanstik), et stykke ledning og en stikdåse. Man må også gerne selv montere og udskifte lamper i boligen. Men husk, at hvis det er udvendige installationer eller stikkontakter, så skal du kontakte en autoriseret installatør. 

Du kan læse mere om reglerne og sikkerhedsforanstaltninger på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside. 

Vi kommer gerne og tjekker dine installationer igennem. Kontakt os allerede i dag:   

ring 7010 2077

Skriv direkte til os  Jeg har læst og acceptererPrivatlivspolitikken


  Skriv direkte til os   Jeg har læst og acceptererPrivatlivspolitikken


   Ring til os
   Har du spørgsmål eller ønsker du at snakke med en rådgiver?
   +45 7010 2077
   linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram