Din lokale elektriker

Hos Mariendal kombinerer vi teknisk godt håndværk med lokal forankring. Få el-installationer tilpasset netop jeres behov, hvad enten det er i et nyt eller et ældre hus.

Forside/Privat/Elektriker

Kompetent og seriøs service

Som din lokale elektriker står vi rådighed med seriøs og kompetent rådgivning, og vores velkvalificerede og autoriserede el-installatører rykker ud på kort tid, og hjælper dig, der har brug for det her og nu. Vi har afdelinger i Aalborg, Århus, København, Brønderslev, Pandrup, Skagen og Frederikshavn. 

Vi hjælper med alt fra el-installation, el-service, intelligent belysning og energibesparende løsninger til opsætning af lys og lamper samt tilslutning af hårde hvidevarer. Ingen opgave er for stor eller lille.

Som husejer er der mange ting at tage til overvejelse, når det blandt andet kommer til el. Hos Mariendal tilbyder vores installatører og lærlinge dig altid en god service, hvad enten du blot skal have skiftet en stikkontakt, vil have smart og intelligent belysning eller vil energioptimere dit hjem og dit energiforbrug.

Hvornår har du sidst fået tjekket dine el-installationer?

Det er vigtigt med gode og korrekt udførte el-installationer i husstanden, der dækker alle behov.  Få el-installationer tilpasset netop jeres behov, hvad enten det er i et nyt eller et ældre hus. 

Vores dygtige team af elektrikere og lærlinge kan hjælpe med at gennemgå din el installation. Vi tjekker om du har de lovpligtige installationer, og kan rådgive dig og tilpasse el til netop dit behov. 

 

Har du brug en elektriker nu? Find din nærmeste afdeling her

Vores kunder er vigtige for os. Derfor har vi afdelinger spredt rundt i landet, så du altid er tæt på en Mariendal-afdeling, der gerne vil hjælpe dig med en lokal elektriker eller el installatør. Vi lytter til dine ønsker, og sammen finder vi den rigtige løsning til dig. Vores elektrikere er autoriserede, dygtige og servicemindede.

Har du brug for en elektriker eller el installatør nær dig? Her finder du en liste over alle vores afdelinger. 

 

Find den nærmeste afdeling her

Skriv direkte til os  Jeg har læst og accepterer Privatlivspolitikken

  Skriv direkte til os   Jeg har læst og accepterer Privatlivspolitikken

   Ring til os
   Har du spørgsmål eller ønsker du at bestille tid
   +45 7010 2077