Skal stikkontakterne skiftes eller el installationen tjekkes?

Som din lokale elektriker står vi altid til din rådighed, og vores velkvalificerede og autoriserede el installatører rykker ud på kort tid, og hjælper dig, der har brug for det her og nu. Vi har afdelinger i Aalborg, Århus, København, Brønderslev, Pandrup og Frederikshavn. 

Vi hjælper med alt fra el installation, el serviceintelligent belysning og energibesparende løsninger til opsætning af lys og lamper, samt tilslutning af hårde hvidevarer. Ingen opgave er for stor eller lille. 

Hvornår har du sidst fået tjekket dine el installationer?

Det er vigtigt, at din el installation er udført korrekt og at de dækker alle behov. Vores dygtige team af elektrikere og lærlinge kan hjælpe med at gennemgå din el installation. Vi tjekker om du har de lovpligtige installationer, og kan rådgive dig og tilpasse el til netop dit behov. 

 

Ring til din lokale elektriker eller el installatør her:

7010 2077


Har du brug en elektriker nu? Find din nærmeste afdeling her

Vores kunder er vigtige for os. Derfor har vi afdelinger spredt rundt i landet, så du altid er tæt på en Mariendal-afdeling, der gerne vil hjælpe dig med en lokal elektriker eller el installatør. Vi lytter til dine ønsker, og sammen finder vi den rigtige løsning til dig. Vores elektrikere er autoriserede, dygtige og servicemindede.

Har du brug for en elektriker eller el installatør nær dig? Her finder du en liste over alle vores afdelinger. Kontakt os nu: