Alarm og tyverisikring

De fleste forbinder deres hjem med tryghed. Danmark er et af de lande i Europa, der oplever allerflest indbrud målt per indbygger, og derfor vælger flere og flere at indbrudssikre deres hjem, så familien trygt kan forlade huset og komme hjem igen.
Forside/Privat/Alarm og tyverisikring

Vil du sikre dit hjem eller sommerhus?

Hos Mariendal Electrics hjælper vores sikringsafdeling dig med at sikre dit hjem eller sommerhus. Med vores alamer og sikringsløsninger er der ingen dyre abonnementer eller ubehagelige overraskelser, så du kan trygt købe en tyverialarm hos Mariendal. Vi giver dig sparring og vejledning gennem hele processen, og monterer og installerer den hos dig. 

Har du brug for en alarm og tyverisikring eller vil du blot høre mere om alarmsystemer, så kontakt din nærmeste sikringsafdeling allerede i dag. 

Tyverisikring

Skab tryghed i dit hjem uden dyre abonnementer og ubehagelige overraskelser. Med en privat tyverialarm kan du sikre dit hjem mod anbrud og skabe tryghed for hele familien på langt sigt. Du undgår dyre abonnementer og ekstraudgifter og får kun det, du har brug for. Vi har flere forskellige alarmløsninger, så du kan sammensætte den løsning, der dækker dine behov og sikrer din families tryghed. 

Øg sikkerheden med videoovervågning, der afholder mange tyve fra at forsøge at bryde ind. Du kan samtidig holde øje med, hvad der sker inden- og udenfor din bolig.

Find din nærmeste Mariendal-afdeling her

Vores kunder er vigtige for os. Derfor har vi afdelinger spredt rundt i landet, så du altid er tæt på en Mariendal-afdeling, der gerne vil hjælpe dig med dine sikringsbehov. Vi lytter til dine ønsker, og sammen finder vi den rigtige løsning til dig. 

Har du brug for adgangskontrol, porttelefoni eller tyverisikring? Her finder du en liste over alle vores afdelinger. 

 

FInd din nærmeste afdeling

Skriv direkte til os  Jeg har læst og accepterer Privatlivspolitikken

  Skriv direkte til os   Jeg har læst og accepterer Privatlivspolitikken

   Ring til os
   Har du spørgsmål eller ønsker du at bestille tid
   +45 7010 2077