Alarm og tyverisikring


Forside/Privat/Alarm og tyverisikring

Vil du sikre dit hjem eller sommerhus mod indbrud eller brand?

De fleste forbinder deres hjem med tryghed. Danmark er et af de lande i Europa, der oplever allerflest indbrud målt per indbygger, og derfor vælger flere og flere at indbrudssikre deres hjem, så familien trygt kan forlade huset og komme hjem igen. I Danmark begås der et indbrud hver 12. minut. 

Hos Mariendal hjælper vores sikringsafdeling dig med at sikre dit hjem eller sommerhus mod indbrud og brand. Med vores alamer og sikringsløsninger er der ingen dyre abonnementer eller ubehagelige overraskelser, så du kan trygt købe en tyverialarm hos os. Når først du har købt dit system, så er det dit. Vi giver dig sparring og vejledning gennem hele processen, og monterer og installerer den hos dig. 

Har du brug for en alarm og tyverisikring eller vil du blot høre mere om alarmsystemer, så kontakt din nærmeste sikringsafdeling allerede i dag. 

Tyverisikring

Skab tryghed i dit hjem uden dyre abonnementer og ubehagelige overraskelser. Med en privat tyverialarm kan du sikre dit hjem mod indbrud og skabe tryghed for hele familien. Du undgår dyre abonnementer og ekstraudgifter og får kun det, du har brug for. Vi har flere forskellige alarmløsninger, så du kan sammensætte den løsning, der dækker dine behov og sikrer din families tryghed. 

Indbrudssikring kan dække over videoovervågning, alarmløsninger og låse. Vi kan hjælpe dig med det hele. Typisk kommer indbrudstyven ind ved at bryde terressedøre, hoveddøre eller vinduer op ved f.eks. at fjerne listerne fra vinduerne. Derfor er sikring af dine dører og vinduer særdeles vigtigt. Det kan være dine låse er for nemme at bryde op eller dine beslag på vinduerne er gamle. Ved at sikre dine ydre omgivelser gør du jobbet besværligt for tyven og det mindsker din risiko for indbrud. Hvis tyven allerede er inde, så sørg for at værdigenstande er gemt af vejen og at du har en alarm, der hyler. Du kan også vælge at installere udendørs belysning med sensor, så lyset tændes når nogen er i nærheden. Det vil afskrække mange tyve fra at forsøge. 

Øg sikkerheden endnu mere med videoovervågning, der afholder mange tyve fra at forsøge at bryde ind. Du kan samtidig holde øje med, hvad der sker inden- og udenfor din bolig. 

Hos Mariendal anbefaler vi, at du sætter dit i tyvens sted og gennemgår de steder, hvor der er potentiel risiko. Gør dit for at sikre dit hjem - vi vil gerne gøre vores. 

Få din egen alarm - uden dyre abonnementer

Med et Ajax alarmsystem får du en effektiv beskyttelse af dit hjem i et diskret og elegant look. Du kan selv skræddersy din alarm - og bedst af alt: Du undgår dyre abonnementer og gebyrer. Når du har købt og sammensat din alarm, så er det din. 

Få et tilbud på et alarmsystem

 

FInd din nærmeste afdeling her

Find din nærmeste Mariendal-afdeling her

Vores kunder er vigtige for os. Derfor har vi afdelinger spredt rundt i landet, så du altid er tæt på en Mariendal-afdeling, der gerne vil hjælpe dig med dine sikringsbehov. Vi lytter til dine ønsker, og sammen finder vi den rigtige løsning til dig. 

Har du brug for adgangskontrol, porttelefoni eller tyverisikring? Her finder du en liste over alle vores afdelinger. 

 

FInd din nærmeste afdeling

Skriv direkte til os  Jeg har læst og accepterer Privatlivspolitikken

  Skriv direkte til os   Jeg har læst og accepterer Privatlivspolitikken

   Ring til os
   Har du spørgsmål eller ønsker du at bestille tid
   +45 7010 2077