Alarm og tyverisikring


Forside/Privat/Alarm og tyverisikring

Indbrudssikring af private hjem med tyverialarmer

Hos Mariendal hjælper vores sikringsafdeling dig med at sikre dit hjem eller sommerhus mod indbrud og brand. 

Med vores alarmer og sikringsløsninger er der ingen dyre abonnementer eller ubehagelige overraskelser, så du kan trygt købe en tyverialarm hos os. Når først du har dit system, så er det dit.

Vi giver dig sparring og vejledning gennem hele processen, og monterer og installerer tyverialarmen hos dig. Hra du brug for en alarm og tyverisikring af døre og vinduer i dit hjem, eller vil du blot høre mere om vores alarmsystemer, så kontakt din nærmeste sikringsafdeling allerede i dag. 

Vi anbefaler, at du sætter dig i tyvens sted og gennemgår de steder, hvor der er potentiel risiko. Gør du dit for at sikre dit hjem, så vil vi gøre vores?

Derfor er det vigtigt med indbrudssikring af huse

De fleste forbinder deres hjem med tryghed. Danmark er et af de lande i Europa, der oplever allerflest indbrud målt pr. indbygger. Derfor vælger flere og flere at indbrudssikre deres hjem, så familien trygt kan forlade deres hus og være sikker på at komme hjem igen til et uberørt hus. 

I Danmark sker der et indbud hvert 12. minut, hvorfor det kan være vigtigt med tyverisiking af din bolig.

Gør dit hjem sikkert med tyverisikring af din bolig

Skab tryghed i dit hjem uden dyre abonnementer og ubehagelige overraskelser. Med en privat tyverialarm kan du sikre dit hjem mod indbrud og skabe tryghed for hele familien. Du undgår dyre abonnementer og ekstraudgifter, og får kun det, som du har brug for. 

Vi har forskellige alarmløsninger, så du kan sammensætte den løsning, der dækker dine behov og sikrer din families tryghed.

Typer af tyverisikring til private hjem

Indbrudssikring kan dække over videoovervågning, alarmløsninger og låse. Vi kan hjælpe dig med det hele. 

Typisk kommer indbrudstyven ind gennem terrassedøre, hoveddøre og vinduer ved, at de fx fjerner listerne fra vinduerne. Derfor er det ekstra vigtigt at lave indbrudssikring af hoveddøre, vinduer, samt andre relevante døre. 

Ved at sikre dine ydre omgivelser gør du jobbet besværligt for tyven og det mindsker din risiko for indbrud.

Er tyven allerede sluppet ind?

Hvis tyven allerede er inde, så sørg for, at alle dine værdigenstande er gemt af vejen, og at du har en tyverialarm til huset, der hyler. 

Alternativt kan du vælge at installere udendørs belysning med en sensor, således lyset tændes, når nogen træder ind på din grund. Det vil afskrække mange tyve fra at forsøge. 

Du har også mulighed for at øge din sikkerhed endnu mere ved at installere videoovervågning, der afholder mange tyve fra at forsøge at bryde ind. Denne løsning sørger også for, at du samtidig kan holde øje med, hvad der sker inden- og udenfor din bolig.

Få din egen alarm - uden dyre abonnementer

Med et Ajax alarmsystem får du en effektiv beskyttelse af dit hjem i et diskret og elegant look. Du kan selv skræddersy din alarm - og bedst af alt: Du undgår dyre abonnementer og gebyrer. Når du har købt og sammensat din alarm, så er det din. 

Få et tilbud på et alarmsystem

 

FInd din nærmeste afdeling her

Find din nærmeste Mariendal-afdeling her

Vores kunder er vigtige for os. Derfor har vi afdelinger spredt rundt i landet, så du altid er tæt på en Mariendal-afdeling, der gerne vil hjælpe dig med dine sikringsbehov. Vi lytter til dine ønsker, og sammen finder vi den rigtige løsning til dig. 

Har du brug for adgangskontrol, porttelefoni eller tyverisikring? Her finder du en liste over alle vores afdelinger. 

 

FInd din nærmeste afdeling

Skriv direkte til os  Jeg har læst og acceptererPrivatlivspolitikken


  Skriv direkte til os   Jeg har læst og acceptererPrivatlivspolitikken


   Ring til os
   Har du spørgsmål eller ønsker du at snakke med en rådgiver?
   +45 7010 2077
   linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram