PLC styring

PLC styring der virker og giver værdi

Programmable Logic Controller har forkortelsen PLC. PLC Styring bliver brugt til automation, så det bliver brugt inden for mange industrier til at automatisere forskellige opgaver. Automation kan nemlig være en rigtig stor hjælp for mange virksomheder. Hos Mariendal El-Teknik kan vi hjælpe dig med at implementere PLC i dit firma. Giv og endelig et kald for at høre mere om dine muligheder.

PLC Styring kan bruges til både fysiske opgaver og logistik opgaver - det kan derfor bruges på både procesanlæg og logistikanlæg. Med PLC kan I spare en masse tid på gentagende opgaver, som blandt andet indsamling af data. Med PLC kan jeres data automatisk blive samlet, når I har brug for det. I behøver derfor ikke bruge tid selv på at indsamle jeres data og analysere dem. I kan derfor koncentrere jer om de vigtige arbejdsopgaver. PLC kan også bruges til gentagende manuel produktion.

Uanset hvad I skal bruge automation til, så laver vi en løsning til jer. Vi lytter til de behov og ønsker I har. Så laver vi den bedste løsning for jer. Vi har nemlig altid vores kunder i fokus. Derfor er du sikret at få den løsning, du har brug for.

PLC styring i høj kvalitet

Hos Mariendal El-Teknik tager vi vores håndværk seriøst. Derfor gør vi os umage ved alle opgaver, så du får et produkt i høj kvalitet. Ingen opgaver er for store eller små til os – heller ikke PLC styring. Vi har brede kompetencer, så vi kan hjælpe med mange opgaver inden for el-branchen. Det betyder, at vi kan hjælpe mange forskellige erhverv, som blandt andet landbrug, industri og meget mere.

Vi anbefaler altid at lave en serviceaftale med os, når du får lavet PLC styring hos os. Med en serviceaftale er du nemlig sikret, at din løsning bliver vedligeholdt i høj kvalitet. Vi sørger for, at den virker som den skal og mindsker eventuelle fejl. Dette sikrer, at nedetiden på dit produkt er så småt som muligt. Det forlænger også løsningens levetid, så du ikke behøver at få fornyet din løsning inden for de næste mange år.

Har du spørgsmål til PLC styring eller vil du vide mere om vores andre ydelser? Kontakt os endelig på tlf.: 70 10 20 77 eller mail: info@mariendal.dk.