Om Mariendal

Mariendal Electrics er en af Danmarks største installationsvirksomheder, med hovedsæde i Aalborg. Vi er kendt som en serviceminded og kompetent samarbejdspartner indenfor El, Sikring, Energi, Marine, Automation og IT, der tilbyder fremtidssikrede totalløsninger, der skaber værdi for vores kunder.

Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig!

Forretningsområder:

Tlf. 7010 2077
info@mariendal.dk

 

 

Du er her

Vores DNA er vores varetegn

DNA'et i Mariendals logo er blevet vores kendetegn. Vi har valgt dette logo, fordi det er fleksibelt og mangefacetteret og dermed kan symbolisere Mariendals dynamik og værdisæt.

DNA'ets runde sammensætning er et symbol på fællesskab og samarbejde både internt og eksternt. Den indre ring er åben i nederste venstre hjørne, da der er åbnet op for inspiration og ny læring.

DNA'et er sammensat af særskilte farveelementer, der hver især repræsenterer et af Mariendal Electrics' kompetenceområder og til sammen illustrer den styrke og alsidighed som koncernen indeholder.

Formen viser, at vi ikke er firkantede. Vi er altid åbne for ny teknologi og udvikling og fremelsker kreativitet og initiativ indenfor alle vores forretningsområder, således at vores løsninger er fremtidssikrede og nytænkende.

At der er plads til flere elementer symboliserer, at Mariendal ikke er færdig med at tilegne sig nye kompetencer, der er skabt plads til flere fagområder, da Mariendal er en virksomhed, der vil vækste og tilegne sig ny viden.

Mariendal Electrics – det er kompetencen, der gør forskellen!
 
Content

Contact me

Døgnvagt - 24/7/365 – kontakt vores vagtordning på telefon 70102077
Vores vagtordning er altid åbent og klar til at rykke ud, hvis dine elektriske installationer trænger til førstehjælp.

Kontakt os

Gasværksvej 44
  9000 Aalborg
Tlf. (+45) 7010 2077
info@mariendal.dk