Mariendal er med til opførelsen af nyt bilhus til BMW/Mini i Århus

Vi har indgået en aftale med KPC i Herning, om samarbejdet på opførelsen af nyt bilhus til BMW/Mini i Tilst ved Århus. Byggeriet skal opføres ud til den meget trafikerede indfaldsvej til Århus fra motorvejen, i krydset ved McDonald's og Mercedes.

Huset bliver på ca. 4.000 m2, med værkstedsfaciliteter, 2 afdelinger af bilsalg og med brugtvognssalg i kælderen.

I el-entreprisen bliver vores opgave at udføre belysning, almindelige el-installationer, PDS, ABA, AIA, ADK og røgkanoner. Projekteringen påbegyndes nu, i et samarbejde mellem MidtConsult, KPS og Mariendal Electrics. Det er planen, at vi er klar til at påbegynde arbejdet ultimo 2013.

Byggeriet skal udføres for Bayern AutoGroup, hvilen er en eksklusiv BMW- og Mini-forhandler med 5 forretninger i Danmark. Målsætningen for gruppen er at være de danske BMW- og Mini-entusiasters foretrukne bilforhandler – en ganske særlig forhandler, hvor man som kunde oplever, at intet er overladt til tilfældighederne. Når man vælger at køre i en bil ud over det sædvanlige, skal man også have en oplevelse ud over det sædvanlige – både i mødet med salgsafdelinger og værksteder.

Det nye bilhus er designet i samarbejde med BMW og bygger på et fremtidssikret designkoncept. Visioner og mål er således at skabe et bilhus, som er fremtidssikret og skaber de bedste rammer for både kunder og biler.

Content

Contact me

Døgnvagt - 24/7/365 – kontakt vores vagtordning på telefon 70102077
Vores vagtordning er altid åbent og klar til at rykke ud, hvis dine elektriske installationer trænger til førstehjælp.

Kontakt os

Gasværksvej 44
  9000 Aalborg
Tlf. (+45) 7010 2077
info@mariendal.dk