Elinstallatør udvider med låseafdeling i Nordjylland

Et ønske om at tilbyde 360° service til nordjyske kunder inden for sikring resulterer i etablering af en ny låseafdeling hos Mariendal Electrics.

Mariendal i Aalborg etablerer 1. december 2017 en lokal låseafdeling bemandet af brancheerfarne nyansatte medarbejdere.

– Jeg er nærmest født ind i branchen og har de seneste fire årtier arbejdet med låse og mekanisk sikring, fortæller nyansatte Henrik Ib Svane, der blandt andet har en fortid som selvstændig låsesmed i det nordjyske.

Hos Mariendal i Aalborg hilser man de nye kollegaer velkomne:

– Vi er glade for at have fået erfarne folk med solid faglig viden med på holdet – det bliver en gevinst for både os og kunderne. I Mariendal er vi i forvejen stærke på elektronisk sikring som for eksempel tyverialarmer, brandalarmer, overvågning og varsling. Etableringen af en ny afdeling med fokus på låse og mekanisk sikring styrker ambitionen om at være totalleverandør for vores nordjyske kunder, forklarer Jakob Grønkjær, afdelingschef for Mariendal i Aalborg.

Totalleverandør på sikring

Mariendal Electrics og Henrik Ib Svane har været samarbejdspartnere på sikringsopgaver og projekter hos boligforeninger, offentlige og erhvervskunder gennem mange år.  Nu glæder Henrik Ib Svane til at fortsætte samarbejdet i rent Mariendal-regi.

–  Min forventning er, at vi i kombination med Mariendals øvrige kompetencer inden for sikring og vores fornuftige størrelse i Nordjylland kan skabe synergier inden for sikring til gavn for både nuværende og fremtidige kunder. Fremover behøver kunderne kun at ringe ét sted hen – uanset om det drejer sig om elektronisk eller mekanisk sikring, siger Henrik Ib Svane.

Stærk position i Nordjylland

Det er en del af Mariendals strategiske mål at forsætte væksten på sikringsområdet. Opbygningen af en ny låseafdeling, skal styrke Mariendals position inden for sikring i Nordjylland.

– Vi har oplevet stigende efterspørgsel fra vores kunder inden for låse og mekanisk sikring, lyder det fra afdelingschef, Jakob Grønkjær. Ansættelsen af tre medarbejdere er første skridt i opbygningen af en lokalenhed med speciale i låse og mekanisk sikring.

Content

Contact me

Døgnvagt - 24/7/365 – kontakt vores vagtordning på telefon 70102077
Vores vagtordning er altid åbent og klar til at rykke ud, hvis dine elektriske installationer trænger til førstehjælp.

Kontakt os

Gasværksvej 44
  9000 Aalborg
Tlf. (+45) 7010 2077
info@mariendal.dk