IT

Som it-specialist leverer Mariendal IT it-løsninger til danske virksomheder. Udover at yde kvalificeret rådgivning, it-support og serviceaftaler, har vi et hostingcenter, hvorfra vi hoster mange kunder med hele eller dele af deres it. Vi leverer og installerer også server og driftsløsninger hos vores kunder.

Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig!

Forretningsområder:

Tlf. 9631 7790
salg@mariendal.dk

 

 

Du er her

Din personlige it-samarbejdspartner med fokus på faglighed, dialog og service

 

Hos Mariendal IT ønsker vi at være vores kunders personlige it-samarbejdspartner og vi lægger derfor stor vægt på høj faglig kompetence, personlig dialog og en kundeservice, der er helt i top.  Hos os er du som kunde i centrum, og vi sætter en ære i at yde kvalificeret rådgivning og finde it-løsninger, der skaber værdi for dig og din virksomhed.

Vores kerneområder er rådgivning, hosting, løsningssalg og salg af hardware og software, som hele tiden bunder i de it-behov, som du har!.

Derudover tilbyder vi løbende it-support og serviceaftaler af dine it-løsninger. Overlad arbejdet til os, så du fuldt ud kan koncentrere dig om det der er vigtigst – din forretning!

I Mariendal IT uddanner og certificerer løbende vi vores konsulenter inden for vores kompetenceområder, således at vi kan yde en rådgivning med stor vægt på høj faglig kompetence, personlig dialog og service.

Har du problemer med din pc? Så har vi eget værksted, der kan yde hurtig hjælp!

Ønsker du en  samarbejdspartner, der lægger vægt på et højt serviceniveau og en professionel tilgang til vores kunder, så står vi altid til din rådighed!

 

 

Content

Contact me

Døgnvagt - 24/7/365 – kontakt vores vagtordning på telefon 70102077
Vores vagtordning er altid åbent og klar til at rykke ud, hvis dine elektriske installationer trænger til førstehjælp.

Kontakt os

Gasværksvej 44
  9000 Aalborg
Tlf. (+45) 7010 2077
info@mariendal.dk