Marine

Som din professionelle samarbejdspartner står Mariendal for den totale styring af alle typer el-opgaver til Marine og Offshore industrien, hvad enten der er tale om renovering, ombygning eller nybygning. Mariendal står for projektering, projektstyring, installering, dokumentation og afsluttende kvalitetskontrol.

Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig!

Forretningsområder:

Tlf. 7010 2077
info@mariendal.dk

 

 

Du er her

Mariendal – din sikkerhed for el-tekniske totalløsninger offshore!

Marine er et af vores specialområder, hvor vi har specialiseret os i de unikke behov, som maritim- og offshore-industrien har, specielt med fokus på driftssikkerhed og kort responstid. Mariendals medarbejdere har stor erfaring med komplekse tekniske systemer, totalleverancer og installationer til Marine og Offshore industrien.

Med kompetencer indenfor nybyggeri, ombygning og renovering, generatoranlæg, el- og motorinstallationer, belysning, brandalarmer, navigation og kommunikation, samt reparation og service af elektriske motorer og generatorer, er vi i stand til at udføre installation og reparation af integrerede og komplekse specialopgaver og løsninger.

Mariendal leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider. Samtidig står vi til rådighed ’24/7’, hvorend i verden, I har brug for vores service. Vi får altid løst opgaven!

Kontakt os for spørgsmål og yderligere information.
Content

Contact me

Døgnvagt - 24/7/365 – kontakt vores vagtordning på telefon 70102077
Vores vagtordning er altid åbent og klar til at rykke ud, hvis dine elektriske installationer trænger til førstehjælp.

Kontakt os

Gasværksvej 44
  9000 Aalborg
Tlf. (+45) 7010 2077
info@mariendal.dk