Job i Mariendal

Samarbejde, engagement og ordentlighed. Vi arbejder ud fra et værdisæt, som ikke bare er tomme flosker, men som vi hver dag forsøger at arbejde ind - både over for vores kolleger, vores kunder og vores samarbejdspartnere
Forside/Job i Mariendal

Vil du med på holdet?

Vi er altid interesseret i at møde nye kolleger, der vil være med til at forme fremtiden. Vi opfordrer derfor til at sende en uopfordret ansøgning via vores jobagent eller se vores ledige stillinger.
se ledige stillinger her

Fra praktikant til projektleder

Asger startede som praktikant i Mariendal for 2 år siden, da han skulle afslutte sin maskinmesteruddannelse. I dag sidder han som projektleder i Mariendals automationsafdeling.
"Det var min store drøm, og det har Mariendal hjulpet mig med ved at give mig kurser og sparring både fra kolleger og kunder, og så har jeg selv haft ambitionerne til at drive det videre".
 
Bliv Asgers kollega

Lærlinge i Mariendal

At levere kvalitet er en del af vores DNA – Også når det kommer til lærlinge!

Med en uddannelse som elektriker fra Mariendal vil du få gode karrieremuligheder, både hos os og i branchen som helhed. Vi mener selv, at vi er i stand til at tilbyde vores lærlinge et rigtig godt arbejds- og læringsmiljø.

 

Mangler du en læreplads?

Brænder du for at blive en del af Mariendal?

Hvis du ikke finder en ledig stilling, som matcher dine interesser, kan du tilmelde dig vores JobAgent. Herved vil du automatisk modtage en mail hver gang vi slår en stilling op, som matcher dine præferencer.

 

TILMELD DIG VORES JOBAGENT

Vi tilbyder vores medarbejdere

Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor der hele tiden er gang i den; hvor kunderne er i centrum, og hvor kvaliteten forventes at være i top. Derfor lægger vi stor vægt på fællesskab og samarbejde på arbejdspladsen.

For vi har et mål, og det er, at vi gerne vil være førende på markedet. Det kan vi kun opnå ved at arbejde sammen – med kunderne og med hinanden. Derfor er det vigtigt for os, at alle vores medarbejdere føler sig som en del af teamet.

 

Kvartalets bedste kollega

I Mariendal hylder vi det gode kollegaskab.

Hvert kvartal udvælges to kolleger til prisen "Kvartalets bedste kollega". De vinder en fin pris, og alle nominerede deltager i løbet af året i at blive kåret som Årets bedste kollega. 

De medarbejdere, der vinder priserne, er nomineret af deres egne kolleger og det er et klap på skulderen, som gør en forskel i hverdagen. Alle i Mariendal kan nominere og blive nomineret og der ikke forskel på, om du er lærling eller serviceleder. Det er det gode kollegaskab og samarbejde, der gør forskellen. 

Vinderne af prisen er udvalgt nøje ud fra vores værdisæt i Mariendal; Samarbejde, Engagement og Ordentlighed. 

Skriv direkte til os  Jeg har læst og accepterer Privatlivspolitikken

  Ring til os
  Har du spørgsmål eller ønsker du at snakke med en rådgiver?
  +45 7010 2077
  [contact-form-7 id="18446" title="Energi_exit"]
  <div role="form" class="wpcf7" id="wpcf7-f18446-o2" lang="en-US" dir="ltr"> <div class="screen-reader-response"><p role="status" aria-live="polite" aria-atomic="true"></p> <ul></ul></div> <form action="/job-og-karriere/#wpcf7-f18446-o2" method="post" class="wpcf7-form init" novalidate="novalidate" data-status="init"> <div style="display: none;"> <input type="hidden" name="_wpcf7" value="18446" /> <input type="hidden" name="_wpcf7_version" value="5.6" /> <input type="hidden" name="_wpcf7_locale" value="en_US" /> <input type="hidden" name="_wpcf7_unit_tag" value="wpcf7-f18446-o2" /> <input type="hidden" name="_wpcf7_container_post" value="0" /> <input type="hidden" name="_wpcf7_posted_data_hash" value="" /> <input type="hidden" name="_wpcf7_recaptcha_response" value="" /> </div> <div class="input_group"> <span class="wpcf7-form-control-wrap" data-name="text-552"><input type="text" name="text-552" value="" size="40" class="wpcf7-form-control wpcf7-text" aria-invalid="false" placeholder="Virksomhed" /></span> </div> <div class="input_group"> <span class="wpcf7-form-control-wrap" data-name="tel-286"><input type="tel" name="tel-286" value="" size="40" class="wpcf7-form-control wpcf7-text wpcf7-tel wpcf7-validates-as-tel" aria-invalid="false" placeholder="Telefonnummer" /></span> </div> <div class="input_group"> <span class="wpcf7-form-control-wrap" data-name="email-388"><input type="email" name="email-388" value="" size="40" class="wpcf7-form-control wpcf7-text wpcf7-email wpcf7-validates-as-email" aria-invalid="false" placeholder="Email" /></span> </div> <p><span class="wpcf7-form-control-wrap" data-name="checkbox-privacy-policy"><span class="wpcf7-form-control wpcf7-checkbox wpcf7-validates-as-required"><span class="wpcf7-list-item first last"><input type="checkbox" name="checkbox-privacy-policy[]" value="Jeg har læst og accepterer" /><span class="wpcf7-list-item-label">Jeg har læst og accepterer</span></span></span></span> <a href="https://mariendal.dk/privacy-policy/">Privatlivspolitikken</a></p> <span class="wpcf7-form-control-wrap recaptcha"><span data-sitekey="6LfLzKUZAAAAAIir4YLtBw-A14XL4_2W9-V06CRd" class="wpcf7-form-control g-recaptcha wpcf7-recaptcha"></span> <noscript> <div class="grecaptcha-noscript"> <iframe src="https://www.google.com/recaptcha/api/fallback?k=6LfLzKUZAAAAAIir4YLtBw-A14XL4_2W9-V06CRd" frameborder="0" scrolling="no" width="310" height="430"> </iframe> <textarea name="g-recaptcha-response" rows="3" cols="40" placeholder="reCaptcha Response Here"> </textarea> </div> </noscript> </span> <p><input type="submit" value="Send" class="wpcf7-form-control has-spinner wpcf7-submit" /></p> <div class="wpcf7-response-output" aria-hidden="true"></div></form></div>