Vi tilbyder vores medarbejdere

Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor der hele tiden er gang i den; hvor kunderne er i centrum, og hvor kvaliteten forventes at være i top. Derfor lægger vi stor vægt på fællesskab og samarbejde på arbejdspladsen.

For vi har et mål, og det er, at vi gerne vil være førende på markedet. Det kan vi kun opnå ved at arbejde sammen – med kunderne og med hinanden. Derfor er det vigtigt for os, at alle vores medarbejdere føler sig som en del af teamet.


Ledige stillinger og JobAgent

Vi er altid interesseret i at møde nye kolleger, der vil være med til at forme fremtiden. Vi opfordrer derfor til at sende en uopfordret ansøgning via vores jobagent eller se vores ledige stillinger.

Læs mere

 

Brænder du for at blive en del af Mariendal?

Hvis du ikke finder en ledig stilling, som matcher dine interesser, kan du tilmelde dig vores JobAgent. Herved vil du automatisk modtage en mail hver gang vi slår en stilling op, som matcher dine præferencer.

Lærlinge i Mariendal

At levere kvalitet er en del af vores DNA – Også når det kommer til lærlinge!

Med en uddannelse som elektriker fra Mariendal Electrics vil du få gode karrieremuligheder, både hos os og i branchen som helhed. Vi mener selv, at vi er i stand til at tilbyde vores lærlinge et rigtig godt arbejds- og læringsmiljø.