Du er her

Autoriserede El-installationer til erhvervs- og privatmarkedet

Mariendal El tilbyder et bredt udvalg af løsninger og services inden for el-installationer til både erhvervs- og privatmarkedet. Uanset opgavens art og størrelse bestræber vi os på at skabe værdi for vores kunder og levere fremtidssikrede løsninger til aftalt tid, kvalitet og pris. 

Vi har kompetencerne og kapaciteten til meget store og komplekse installationer, og vores løsninger henvender sig til et bredt spektrum af brancher og private. Vi følger og bistår kunden i alle behovsfaser – fra rådgivning, projektering, installation, indkøring og kvalitetskontrol, til efterfølgende service og vedligeholdelse af de bestående installationer. 

Vi besidder en høj faglig stolthed og vi arbejder for at løse alle typer opgaver kompetent, effektivt og i bedste kvalitet – og du vil opleve, at hos Mariendal er en aftale en aftale – vi går ikke før opgaven er løst.

Der sker en løbende udvikling inden for el-området, bl.a. i forbindelse med miljørigtige og energibesparende installationer. Mariendal har været en del af denne udvikling siden 1920'erne - og med vores fokus på fremtidssikrede og professionelle løsninger vil vi også være det i fremtiden. 

Mariendal Electrics – det er kompetencen, der gør forskellen!
 
Content

Contact me

Døgnvagt - 24/7/365 – kontakt vores vagtordning på telefon 70102077
Vores vagtordning er altid åbent og klar til at rykke ud, hvis dine elektriske installationer trænger til førstehjælp.

Kontakt os

Gasværksvej 44
  9000 Aalborg
Tlf. (+45) 7010 2077
info@mariendal.dk