Tyverisikring

Lad os hjælpe dig med at holde tyven ude. Vi tilbyder din virksomhed et sikkerhedstjek og en sikring mod indbrud. Vi tilbyder tyverialarm, adgangskontrol og tågesikring. 

Forside/Erhverv/Sikring/Tyverisikring

Mere sikkerhed for færre penge

Et indbrud er ikke kun ubehageligt men kan også være skyld i økonomiske og andre kostbare tab. Ved hjælp af en alarmløsning sikrer du din virksomhed mod indbrud, og for at opnå den optimale sikkerhed er det vigtigt at få den rette alarmløsning, der passet til netop din virksomhed.

Med vores tyverisikring mindskes sandsynligheden for, at tyven kan forcere døre, vinduer, kælder, lofter og andre smutveje ind i din virksomhed. Med et sikkerhedstjek kan vi se, hvor tyven kan komme ind, og vi kan i samarbejde med dig finde frem til den tyverisikring, der passer til dine behov.

Vi tilbyder dig selvejet tyverisikring, hvilket betyder, at du undgår dyre leasingaftaler og abonnementer med bindinger. Du er tilknyttet et vagtselskab og  med en serviceaftale sikrer du, at dit system altid er opdateret, og du kan glemme alle bekymringer om vedligeholdelsen af dit sikkerhedssystem.

Vi tilbyder en lang række løsninger inden for sikring, som alle er med til at skabe tryghed for dig og dine medarbejdere og reducere svind. De mest almindelige er:

Tyverialarm

Videoovervågning

Tågesikring

Per Qvist
Rådgiver Brand & Sikringsanlæg
Tlf. 7214 6071Send en mail

Kontakt os og hør mere om dine muligheder for tyverisikring

Skriv direkte til os    Jeg har læst og accepterer Privatlivspolitikken

    Ring til os
    Har du spørgsmål eller ønsker du at bestille tid
    +45 7010 2077