Har du brug for en låsesmed?

Så er vi til rådighed døgnet rundt, hvor vi står klar til at hjælpe dig.
Brænder det ikke på lige nu? Så overvej alligevel, om din virksomhed har det rigtige låsesystem og den optimale sikkerhed– det er for sent, når først uheldet er ude.

Kontakt OS på tlf.: 7214 6077

 

 

Landsdækkende service

Vi er en erfaren og kompetent sparringspartner indenfor tyverisikring og sikkerhedsløsninger, og vi finder altid den løsning, der passer til dit behov – uanset hvor du bor.

Vi implementerer sikkerhedssystemer i virksomheder landet over, mens vores låsesmede hjælper folk i nød i indenfor Nordjyllands grænser.

 

Hjælp til at vælge den rigtige låseløsning?

Det er vigtigt, at dit låsesystem er fleksibelt og kan håndtere mange brugere, samtidig med at det skal holde uvedkommende ude. Det er derfor vigtigt, at du ved, hvad dit behov er, når du vælger dit låsesystem, og det kan være godt for eksempel at overveje:

· Hvilke krav stiller forsikringsselskabet?
· Hvor ofte bruges indgangen?
· Skal låsen tilsluttes elektronisk adgangskontrol?

Det er alle sammen vigtige overvejelser, der er med til at optimere din sikkerhed. Et intelligent adgangssystem sikrer, at de rigtige får nem og hurtig adgang, mens ubudne gæster holdes ude.

Vi rådgiver og vejleder dig gennem hele processen fra gennemgang af dit nuværende låsesystem til købsfasen og implementering af dit nye system og efterfølgende service.

Læs mere om adgangskontrol her

Vi har så meget, vi gerne vil fortælle.

Kontakt os for at høre mere, om hvordan vi kan hjælpe dig.

Skriv direkte til os