Parcelhus

Har du fået nyt hus? Så lad os være inde over din el-installationer. Vi har samarbejde med flere typehusproducenter og mange års erfaring.

Vi hjælper dig i hus med dine nye installationer.

Som ejer til et nybygget hus, er det ofte hensigtsmæssigt, at du selv har været med inde over el-installationen og som minimum har haft mulighed for indflydelse på antal stikkontakter, deres placering og typer.

Ved opførelsen af et nybygget hus er der mange spørgsmål og behov, som skal besvares og opfyldes. Derfor er vi gået sammen med flere typehusproducenter for udførsel af installationsdelen.

Det betyder, at når et typehus er solgt, tager vi over på el- og installationsdelen og har den direkte kontakt med de nye ejere fra projektering til aflevering af færdig installation.

Ved overlevering af et solgt typehus bookes et møde med de nye ejere for gennemgang af grundinstallationen samt en snak om de eventuelle tilkøb ejer ønsker tilført sit nye hus.

Endeligt tilbud udregnes med udgangspunkt i de ønsker, som ejeren har til installation og eventuelt yderligere anlæg som Alarmanlæg, Brandanlæg, Overvågning, Adgangskontrol, Låsesystemer, Styringer, Varmepumper, Solceller eller Jordvarmeanlæg.

Skriv direkte til osJeg har læst og accepterer Privatlivspolitikken

Skriv direkte til osJeg har læst og accepterer Privatlivspolitikken

Ring til os
Har du spørgsmål eller ønsker du at bestille tid
+45 7010 2077