Vi tilbyder fagentrepriser inden for El, Sikring, Energi og CTS

Vi står for alt fra projektering og projektledelse, til arbejdets udførelse og den efterfølgende service. Vi har stor erfaring med alle former for projektering inden for nybyggeri, renovering og udvidelser.

Som din kompetente samarbejdspartner indenfor el-tekniske løsninger, udfører vi:

  • Licitations- og entrepriseopgaver med projektering
  • Rådgivning, projektledelse og udførelse indenfor erhvervs- og privatbyggeri
  • Nybyggeri, udvidelse og renoveringsopgaver
  • Projektstyring i henhold til bygherrernes foretrukne byggecertificeringer

Vi samarbejder både direkte med kunder og med hovedentreprenører. I mange tilfælde er vi ansvarlige for projekteringen på alle total- og teknikentrepriser, der omfatter El - Sikring - Energi og CTS.

Vores team består af dygtige projektledere og medarbejdere med stor faglig kompetence og erfaring, og vi sætter en ære i altid at levere det færdige produkt til aftalt tid, pris og kvalitet. Dokumentation er væsentligt for en god aflevering af et entrepriseprojekt. Derfor udarbejder vi en udførlig dokumentation, så der er sikkerhed for, at opgaverne er udført som projekteret.

Når entreprisen afleveres, er vores serviceafdelinger klar til at tage over – herved sikres en problemfri drift og vedligeholdelse.

Vi har så meget, vi gerne vil fortælle.

Kontakt os for at høre mere, om hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi elsker at være i tæt kontakt med vores kunder

Vores kunder er vigtige for os. Derfor har vi afdelinger spredt rundt i landet, så du altid er tæt på en Mariendal-afdeling, der hjertens gerne hører fra dig. Vi lytter til dine ønsker, og sammen finder vi den rigtige løsning til dig. 

Her finder du en liste over alle vores afdelinger. Kontakt os, så svarer vi på alle spørgsmål.