Huselektriker

Få en fast elektriker tilknyttet fra Mariendal. Vi udfører mange forskellige el-installationer, og for os er det vigtigste, at du får den installation, der er mest optimal for netop din virksomhed.

Din faste elektriker

Ved jævnligt behov for el-teknisk assistance kan det være en stor fordel at have et fast team af elektrikere eller teknikere tilknyttet din virksomhed, der kender dine installationer og behov.

Med en fast elektriker fra Mariendal er hjælpen kun et opkald væk, og du er sikker på at få løst din elopgave hurtigt og effektivt og efter nyeste standard og højeste kvalitet. Vi er kompetente indenfor alle elopgaver og kan desuden tilbyde din virksomhed en fast partner indenfor automation, sikring og energi.

Det skal være nemt og sikkert

Som virksomhedsejer er det vigtigt at føle sig tryg, når man forlader sin virksomhed. Det optimale sikkerhedssystem holder ubudne gæster ude og giver samtidig nem og sikker adgang til dem, der har brug for det. Den rigtige sikring er afgørende for, at du kan føle dig tryg. Ved hjælp af intelligent bygningsautomation er det muligt at sikre din virksomhed og implementere intelligente løsninger, der gør hverdagen lettere for dig og dine ansatte.

Energi og C02

En energiscreening viser i de fleste tilfælde, at der er potentiale for optimering. Det gælder formentlig også i din virksomhed, hvor vedvarende energiløsninger kan hjælpe dig til et mere miljøvenligt forbrug, der samtidig letter på bundlinjen.

Din faste samarbejdspartner

Hvad enten du skal optimere dit sikkerhedssystem eller dit energiforbrug, eller bare skal have skiftet en pære, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi har kompetencerne og ressourcerne til at rådgive og vejlede dig gennem alle faser, og vi står selvfølgelig for installationen af din nye løsning og det efterfølgende service.

 

Find den nærmeste afdeling her

Vores kunder er vigtige for os. Derfor har vi afdelinger spredt rundt i landet, så du altid er tæt på en Mariendal-afdeling, der hjertens gerne hører fra dig. Vi lytter til dine ønsker, og sammen finder vi den rigtige løsning til dig. 

Her finder du en liste over alle vores afdelinger. Kontakt os, så svarer vi på alle spørgsmål. 

 

Læs mere

Skriv direkte til os    Jeg har læst og accepterer Privatlivspolitikken

    Ring til os
    Har du spørgsmål eller ønsker du at bestille tid
    +45 7010 2077