El-service

Hos Mariendal står vi klar ved telefonen døgnet rundt, hvis din virksomhed har behov for hurtig hjælp. Vores mange servicebiler er klar til at rykke ud - også i nødstilfælde.

Få hurtig hjælp - døgnet rundt

Vores døgnservice er åben året rundt, og et telefonopkald er det eneste, der skal til for hurtig og effektiv hjælp. Ring 7010 2077.

Hos os får du altid professionel hjælp af en autoriseret el-installatør. Vores døgnservice kan også udbygges til at være en rådighedsvagtordning, der garanterer, at serviceringen er påbegyndt indenfor en aftalt reaktionstid. 

Vi sætter en ære i faglig stolthed og vores mange servicebiler står klar til at hjælpe dig - uanset om det er et nødstilfælde. 

Akut hjælp til alle installationer

Har du akut brug for hjælp, kan du ringe til vores døgnservice, der rykker ud. Hver dag mellem 16.00 og 07.00 vil du komme igennem  til vores døgnservice, hvis du pludselig får brug for el-teknisk assistance eller anden hjælp til dine installationer.

Vores døgnservice kan kontaktes på: 7010 2077

 

Find den nærmeste afdeling her

Vores kunder er vigtige for os. Derfor har vi afdelinger spredt rundt i landet, så du altid er tæt på en Mariendal-afdeling, der hjertens gerne hører fra dig. Vi lytter til dine ønsker, og sammen finder vi den rigtige løsning til dig. 

Her finder du en liste over alle vores afdelinger. Kontakt os, så svarer vi på alle spørgsmål. 

 

Læs mere

Skriv direkte til os    Jeg har læst og accepterer Privatlivspolitikken

    Ring til os
    Har du spørgsmål eller ønsker du at bestille tid
    +45 7010 2077