Energioptimerede totalløsninger

Vi har flere års erfaring med energioptimering via intelligent styring af bygninger og installationer. Vi har et bredt sortiment indenfor energioptimering, som strækker sig fra rådgivning og levering til efterfølgende vedligehold.

Vi hjælper også med overblikket over dit energiforbrug med en energirapport, der eksempelvis viser, hvor du kan sætte ind for at opnå besparelser.

Elbilerne kommer

Er du klar? Og skal du være med forrest i feltet, når det stigende antal elbiler indtager de danske veje? Tendensen viser nemlig, at elbilerne er kommet for at blive og i stadig stigende grad.

En ladestander på arbejdspladsen bidrager til en grøn virksomhedsprofil og tilbyder en høj service for de miljøbevidste medarbejdere, der kører eller kommer til at køre i elbiler. Det er en fremtidssikret energiløsning, der både fastholder og tiltrækker medarbejdere og kunder 

De forskellige typer ladestandere tilbyder også forskellige driftsformer, der tilgodeser både medarbejdere og kunder. Tilbyd eksempelvis dine kunder og leverandører at oplade, mens de er på besøg hos dig. 

En grønnere profil og billigere drift

Som virksomhedsejer er energioptimering både en måde at skåne miljøet og sikre billigere drift. Mange virksomheder har en stor tagflade og derfor velegnede til solceller. Et solcelleanlæg kan særligt være relevant som en supplerende energikilde til din ladestander og drift i det hele taget. 

Vil du vide mere om ladestandere til elbiler?

Kontakt os for at høre mere

Er du klar til at energioptimere i din virksomhed?

Kontakt os for at høre mere, om hvordan vi kan hjælpe dig.

Skriv direkte til os