Energioptimering

Vi har et stærkt hold af energispecialister, der har mange års erfaring med energieffektive løsninger til erhverv. Med en energioptimering af din virksomhed er du sikker på, at du har de mest energieffektive løsninger, der både skåner miljøet, giver økonomiske fordele og højner arbejdskvaliteten.

Vores kompetencer er din sikkerhed

Reducer energiforbruget

Mange virksomheder har et stort besparelsespotentiale i energiforbruget, som ikke er forløst. En optimering af de eksisterende tekniske løsninger vil for de fleste betyde store besparelser, og i de tilfælde, hvor potentialet er størst, kan der spares op til 50% på energiforbruget. Det er en fremtidssikret investering, som for de fleste har en kort tilbagebetalingstid og enorme energi- og (arbejds)miljømæssige gevinster.

På baggrund af en energiscreening af din virksomhed, aflægger vi en energirapport, der giver dig et overblik over din virksomheds energiforbrug, og hvor der er potentiale for besparelser. Vi vejleder dig i korrekt tilskudsberettigelse, så du undgår ubehagelige overraskelser, og vi er din sparringspartner gennem hele processen lige fra rådgivning til levering og installering og efterfølgende service og vedligehold.

Energieffektive løsninger

Vi har et stærkt hold af energispecialister, der har mange års erfaring med energieffektive løsninger til erhverv.

Som virksomhedsejer er energioptimering både en måde at skåne miljøet og sikre billigere drift. Mange virksomheder har en stor tagflade og derfor velegnede til solceller. Et solcelleanlæg kan særligt være relevant som en supplerende energikilde til din ladestander og drift i det hele taget. 

I tæt samarbejde med vores industri- og bygningsautomatik finder vi den bedste energiløsning til dig, der er skræddersyet til din virksomhed og opfylder dine behov.

Varmepumper

En varepumpe er en særdeles energieffektiv varmeløsning, der både er økonomisk og klimavenlig. En udskiftning af det gamle oliefyr til en varmepumpe kan bidrage til store besparelser og er en fremtidssikret løsning, der skaber værdi for både virksomhedsejer og medarbejdere.  En luft/vand varmepumpe er ekstremt effektiv og har en lang levetid. Pumpen er særligt attraktiv, da den virker under lave temperaturer, hvilket minimerer brugen af strøm.

 

Læs mere

Solceller

For optimal udnyttelse af energien er solceller en effektiv løsning, der bidrager med at levere strøm til drift af varmepumpen. Mange virksomheder har et stort tagareal, der er velegnet til solceller og gør det muligt at få den rette hældning på anlægget, der sikrer optimal udbytte.

 

Elbilladestander

Er du klar? Og skal du være med forrest i feltet, når det stigende antal elbiler indtager de danske veje? Tendensen viser nemlig, at elbilerne er kommet for at blive og i stadig stigende grad.

En ladestander på arbejdspladsen bidrager til en grøn virksomhedsprofil og tilbyder en høj service for de miljøbevidste medarbejdere, der kører eller kommer til at køre i elbiler. Det er en fremtidssikret energiløsning, der både fastholder og tiltrækker medarbejdere og kunder 

De forskellige typer ladestandere tilbyder også forskellige driftsformer, der tilgodeser både medarbejdere og kunder. Tilbyd eksempelvis dine kunder og leverandører at oplade, mens de er på besøg hos dig. 

 

Henrik Ramlov
Rådgiver Energi & Systemløsninger
Tlf. 7214 6355Send en mail

ER DU KLAR TIL AT ENERGIOPTIMERE I DIN VIRKSOMHED?

Skriv direkte til os


  Kryds af her

  Jeg har læst og accepterer Privatlivspolitikken

  Skriv direkte til os   Jeg har læst og accepterer Privatlivspolitikken

   Ring til os
   Har du spørgsmål eller ønsker du at bestille tid
   +45 7010 2077