Energioptimering af bygninger

Professionel energioptimering af bygninger

Hos Mariendal El-Teknik laver vi energioptimering af bygninger. Det kan være dit hus, bolig eller dit erhverv. Vi har et stærkt hold af energispecialister, der er klar til at hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med energieffektive løsninger. Vi mener nemlig, at mange virksomheder har et stort besparelsespotentiale i deres energiforbrug. Med en energioptimering af dit firma er du sikret mere bæredygtighed. Det kan også give dig en økonomisk fordel. Det kan spare dig en del penge i det lange løb. Vil dit firma gerne spare penge og være bedre for miljøet? Så giv os et kald og hør om dine muligheder.

Energioptimering af bygninger er en fremtidssikret investering. Vi ser på energiforbruget af dit firma. Vi giver dig en energirapport, som giver dig et overblik over energiforbruget i dit firma. Denne viser dig også potentielle besparelser ved energioptimeringen. Vi giver dig rådgivning igennem hele processen af din energioptimering. Dette er alt fra levering, installering og efterfølgende service vedligeholdelse.

Energioptimering af bygninger med effektive løsninger

Hos Mariendal El-Teknik har vi mange års erfaring med energioptimering. Vi kan derfor hjælpe dit firma med at skåne miljøet. Vi hjælper dig herigennem også med at sikre en billigere drift. Mange virksomheder har nemlig et alt for stort forbrug af dyr energi. Vi er specialister i effektive løsninger for dit energiforbrug. Derfor er vi klar til at hjælpe dig.

Har din bygning blandt andet en stor tagflade, kan det være en fordel at anlægge solceller. Mange virksomheder har nemlig et tagareal, der er velegnet til solceller. Dette kan være en god løsning for dit energiforbrug. Et solcelleanlæg kan være god som en supplerende energikilde til blandt andet din drift. Dette kan gøre din drift billigere både i forhold til energi og økonomi.

Vi lytter altid til dine behov og ønsker for energioptimering. Vi rådgiver dig til dine optimale udnyttelse af energi. Derfor finder vi altid den bedste energiløsning til lige præcis dine behov og ønsker. Løsningen bliver skræddersyet til dit firma, så den opfylder de behov, I har.

Har du spørgsmål til energioptimering af bygninger eller vil du vide mere om vores andre ydelser? Kontakt os endelig på tlf.: 70 10 20 77 eller mail: info@mariendal.dk.