Energi

Med over 20 års erfaring indenfor energiområdet med energioptimering og bygningsautomatik kan Mariendal tilbyde dig energibesparende løsninger, lige fra energivenlige lyskilder til varmepumper, som tager udgangspunkt i dine behov. Vær med til at skabe en bæredygtig fremtid.

Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig!

Forretningsområder:

Tlf. 7010 2077
info@mariendal.dk

 

 

Du er her

Intelligente Bygningsinstallationer (IBI) skaber øget komfort og væsentlige driftsbesparelser

Fordelene ved intelligente installationer er mange og derfor er efterspørgslen efter disse systemer steget betydeligt, til såvel private boliger som i erhvervsbygninger. Via styring af, og kommunikation imellem, en bygnings belysningsanlæg, varme, ventilation, køl og sikringsanlæg, er det muligt både at øge komforten for bygningens brugere, og samtidig skabe væsentlige driftsbesparelser.

Intelligente Bygningsinstallationer er et begreb som dækker over denne rumstyring af en række installationer. Vi tilbyder løsninger med flere forskellige typer styringer bl.a. KNX, LON, DALI, BMS, BACNet, MODBUS, WAGO, M-BUS eller andre mindre stand-alone anlæg.

Fordelene ved et IBI system er:

  • Styring, regulering, overvågning og sikring af integration mellem en bygnings mange tekniske installationer via en central computer.
  • En integreret løsning, der kan tilsluttes en grafisk brugerflade enten direkte eller via en BMS overbygning (Building Management System), som gør det muligt at få et samlet overblik, og gør det let for den enkelte bruger at styre og regulere de enkelte anlæg.

IBI giver uanede muligheder for komfort, drifts- og energibesparelser. Kontakt os og hør om hvilke fordele et IBI system kan give din virksomhed!

Content

Contact me

Døgnvagt - 24/7/365 – kontakt vores vagtordning på telefon 70102077
Vores vagtordning er altid åbent og klar til at rykke ud, hvis dine elektriske installationer trænger til førstehjælp.

Kontakt os

Gasværksvej 44
  9000 Aalborg
Tlf. (+45) 7010 2077
info@mariendal.dk