Energi

Med over 20 års erfaring indenfor energiområdet med energioptimering og bygningsautomatik kan Mariendal tilbyde dig energibesparende løsninger, lige fra energivenlige lyskilder til varmepumper, som tager udgangspunkt i dine behov. Vær med til at skabe en bæredygtig fremtid.

Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig!

Forretningsområder:

Tlf. 7010 2077
info@mariendal.dk

 

 

Du er her

Nedsæt dit energiforbrug med op til 50% og få forbedret varmekomfort 365 dage om året

Varmepumper er en energibesparende, bæredygtig og pålidelig energikilde, der udnytter CO2-udledningsfri solenergi, som er oplagret i luften omkring dit hjem og omsætter den til at forsyne dit hjem med varme og køling, samt et miljømæssigt bæredygtigt indeklima.

Når varmepumpen er tilsluttet leverer jorden eller luften den største del af energien til varmeudgifterne, permanent og ganske gratis til stor fordel for miljøet. Vores erfaringer viser, at besparelsen kan være så høj, at investeringen er tilbagebetalt på blot få år. 

Lad os rådgive dig om valget af varmepumpen 

For at din varmepumpe skal fungere optimalt kræver det et højt niveau af ekspertise og den rette rådgivning. Derfor lægger Mariendals energirådgivere stor vægt på at rådgive dig om typen og placeringen af varmepumpen ud fra:

  • Størrelsen af varmepumpen (varmeydelsen)
  • Husets varmetab (husets størrelse og isoleringsgrad)
  • Husets udformning. Da varmepumpen cirkulerer den varme luft rundt med dens ventilator, kommer der ikke varm luft ind i lukkede eller afsidesliggende rum.

Mariendal sørger for at finjustere varmepumpen ved installationen, så den giver dig den bedst mulige driftsøkonomi. Ved at vælge en varmepumpe fra Mariendal er du med til at sikre en bæredygtig fremtid, samtidig med at du får store besparelser i elregningen og en forbedre varmekomfort.

Så kontakt os allerede i dag og hør nærmere om fordelene for dig! Ring 7010 2077

Content

Contact me

Døgnvagt - 24/7/365 – kontakt vores vagtordning på telefon 70102077
Vores vagtordning er altid åbent og klar til at rykke ud, hvis dine elektriske installationer trænger til førstehjælp.

Kontakt os

Gasværksvej 44
  9000 Aalborg
Tlf. (+45) 7010 2077
info@mariendal.dk