Energi

Med over 20 års erfaring indenfor energiområdet med energioptimering og bygningsautomatik kan Mariendal tilbyde dig energibesparende løsninger, lige fra energivenlige lyskilder til varmepumper, som tager udgangspunkt i dine behov. Vær med til at skabe en bæredygtig fremtid.

Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig!

Forretningsområder:

Tlf. 7010 2077
info@mariendal.dk

 

 

Du er her

Klog energi er god økonomi

Med de stigende afgifter på blandt andet rumopvarmning, aircondition samt de fossile brændstoffer, som erhvervene bruger i produktionen, har danske virksomheder god grund til at overveje, hvordan energiforbruget nedjursteres i fremtiden – både i forhold til el og varme. I kontorbygninger og industribygninger er der med den rigtige rådgivning og renoveringer store energibesparelser at hente.

Styrk din virksomheds produktivitet, trivsel og sikkerhed ved at tænke på tværs af installationstyper og kombinere belysning, klimaanlæg, energi, sikring og kommunikation i en intelligent installation med mulighed for centralstyring og energioptimering.

Mariendal står klar til at give dig gode råd og udføre installationsarbejde, som optimerer din el- og varmeregning mindre. Det gælder både optimering af energivenlige lyskilder med dertil hørende forkoblinger, intelligent lys styring, CTS, husstandsvindmøller, varmepumper, energicontrollere eller måske et nyt solcelleanlæg.

Indlysende fordele for dig, dine medarbejdere og dine kunder! 

Der er mange fordele ved at investere i energibesparende løsninger. Først og fremmest sparer din virksomhed store beløb på el- og varmeregningen. Virksomhedens medarbejdere oplever øget komfort, og med et lavere energiforbrug bliver virksomheden mindre afhængig af energiprisen og ændringer i afgifter til staten.

Og så er der selvfølgelig samvittigheden. Med energivenlige løsninger bidrager din virksomhed til at mindske CO2-udledningen og er med til at skabe en bæredygtig fremtid.

Din lokale Mariendal afdeling rådgiver dig gerne! 
 
Content

Contact me

Døgnvagt - 24/7/365 – kontakt vores vagtordning på telefon 70102077
Vores vagtordning er altid åbent og klar til at rykke ud, hvis dine elektriske installationer trænger til førstehjælp.

Kontakt os

Gasværksvej 44
  9000 Aalborg
Tlf. (+45) 7010 2077
info@mariendal.dk