Energi

Med over 20 års erfaring indenfor energiområdet med energioptimering og bygningsautomatik kan Mariendal tilbyde dig energibesparende løsninger, lige fra energivenlige lyskilder til varmepumper, som tager udgangspunkt i dine behov. Vær med til at skabe en bæredygtig fremtid.

Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig!

Forretningsområder:

Tlf. 7010 2077
info@mariendal.dk

 

 

Du er her

Få en leasing aftale og markante strømbesparelser

Der er mange fordele ved at spare på strømmen, og i samarbejde med Mariendal, kan du som offentlig eller privat virksomhed, opnå store besparelser på dit strømforbrug.

Eksempelvis kan man opnå store strømbesparelser med PowerSines Energy Controller som på sigt kan være med til, at betale for renoveringen af din virksomheds samlede el-installation.

Få en leasingaftale på udvalgte typer af energioptimering, via GRENKELEASING.

Flere beregninger har vist, at virksomheder med en leaset energi controller, har så markant en strømbesparelse, at investeringen giver et positivt afkast pr. måned, selv efter den månedlige leasingydelse er betalt.

Ved leasingaftalens ophør, vil man som virksomhed typisk blive tilbudt, at købe controlleren fri af leasingaftalen, for hvad der svarer til 1-5% af nyprisen.

Spændingsregulering via en PowerSines Energy Controller, er langt fra den eneste måde at frembringe energibesparelser på, og med Mariendals brede produktsortiment indenfor energioptimering, er der basis for at realisere op til mange tusinde kroner årligt.

Content

Contact me

Døgnvagt - 24/7/365 – kontakt vores vagtordning på telefon 70102077
Vores vagtordning er altid åbent og klar til at rykke ud, hvis dine elektriske installationer trænger til førstehjælp.

Kontakt os

Gasværksvej 44
  9000 Aalborg
Tlf. (+45) 7010 2077
info@mariendal.dk