Energi

Med over 20 års erfaring indenfor energiområdet med energioptimering og bygningsautomatik kan Mariendal tilbyde dig energibesparende løsninger, lige fra energivenlige lyskilder til varmepumper, som tager udgangspunkt i dine behov. Vær med til at skabe en bæredygtig fremtid.

Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig!

Forretningsområder:

Tlf. 7010 2077
info@mariendal.dk

 

 

Du er her

Mariendal - energioptimerede totalløsninger

Hos Mariendal er energioptimering langt fra et nyt begreb - faktisk har vi flere års erfaring med energioptimering via intelligent styring af bygninger og installationer i form af komplette bygningsautomatiske CTS-anlæg (Central Tilstandskontrol og Styring ), intelligent lysstyring, varmepumper, solcelleanlæg mv. Vi har på den måde været med til, at sikre optimal udnyttelse af mange virksomheders lys, varme, ventilation og udluftning igennem de sidste 20 år. 

Få et Trend CTS anlæg, der kan måles på effektivitet og bundlinjen

Med bygningsautomatiske CTS-anlæg, som er et styrings- og reguleringssystem for varme, ventilation og lys kan du skære ned på forbruget. Du opnår store besparelser på elregningen ved at dit energiforbrug reguleres efter behov, og ikke kører i døgndrift – til gavn for CO2 udledningen, miljøet og budgettet. 

Derudover er et CTS-anlæg også til stor gavn for dine medarbejdere, der gennem den rette temperatur i kontorlokalerne vil opleve bedre arbejdsforhold - med en øget medarbejdereffektivitet og nedbragt sygefravær til følge. Den intelligente styring sikrer, at medarbejderne får et godt indeklima, hvor
automatikken sørger for at styre varme, ventilation, vinduesafskærmning og belysning med fokus på komfort. 

Dine fordele i ét samlet overblik:

  • Kraftig reducering af energiforbrug.
  • Automatisk tænd og sluk af lys, varme, ventilation og udluftning.
  • Intelligent bygning - lysstyring kan regulere den kunstige lysstyrke efter det naturlige lysindfald.
  • Stabilitet og nøjagtig styring
  • Overvågning af de energiforbrugende anlæg
  • Optimering af temperaturen
  • Forbedret arbejdsklima
  • Styring af andre tekniske installationer
  • Betjeningen kan foregå hvorfra man vil, fx fra en pedels computer

Et sådant anlæg giver dig med andre ord overblik og kontrol over alle dine tekniske installationer. Automatikken kan f.eks. regulere antallet af og styrken på aktive lyskilder og skrue op og ned for varmen afhængigt af antallet personer, der befinder sig i rummene. 

Med en serviceaftale sikrer du, at dine anlæg altid kører optimalt. Vi styrer, regulerer og overvåger dine tekniske installationer, så det helt sikkert giver resultater på bundlinjen. 

Mariendal står altid klar til at give dig et tilbud på energi teknik, serviceaftale, vedligeholdelse, en udvidelse af dine eksisterende anlæg eller et helt nyt CTS-anlæg. 

Content

Contact me

Døgnvagt - 24/7/365 – kontakt vores vagtordning på telefon 70102077
Vores vagtordning er altid åbent og klar til at rykke ud, hvis dine elektriske installationer trænger til førstehjælp.

Kontakt os

Gasværksvej 44
  9000 Aalborg
Tlf. (+45) 7010 2077
info@mariendal.dk