Elektriker Frederikshavn

Elektriker Frederikshavn – Vi kommer i hele Nordjylland  

Mariendal El-Teknik er en af de ældste installationsvirksomheder i Danmark. Vi har omkring 100 års erfaring inden for det el tekniske. Derfor har vi også erhvervet os rigtig mange kompetencer inden for el, så vi kan lave det meste inden for el til både private og erhverv. Leder du efter en elektriker i Frederikshavn, Sæby, Skagen, Sindal, Hjallerup, Dronninglund eller et andet sted i Nordjylland? Så giv os endelig et kald og få et godt tilbud.

Vi har brede kompetencer inden for el. Derfor kan vi også lave mange el tekniske opgaver for vores kunder. Ingen opgaver er for store eller for små for os. Vi kan derfor lave CTS-anlæg or automation til diverse virksomheder eller lave tyverisikring for private og erhverv. Det kan være vidt forskellige opgaver, men vi er altid klar. Så leder du efter en elektriker i Frederikshavn eller omegn, så giv os endelig et kald.

Har du en varmepumpe, kan vi også lave eftersyn på denne, da det er lovpligtigt at få lavet eftersyn på en varmepumpe én gang om året. Vi tjekker og tester pumpen fra top til tå, så du er sikret en pumpe, der virker. Vi kan derfor hjælpe dig med at forlænge levetiden på den, samtidig med at vi kan fortælle dig, når det er ved at være tid til at skifte den ud.

Elektriker Frederikshavn med god service

Hos Mariendal El-Teknik går vi meget op i vores kunder. Derfor lytter vi altid til de behov og ønsker, vores kunder har. På denne måde kan vi give den bedste rådgivning og lave det bedste arbejde for dem. Uanset hvad du skal have lavet, så er det lavet i høj kvalitet. Vi tager nemlig vores håndværk seriøst og er stolte af det.

Vi laver derfor mange former for service på el tekniske produkter. Vi hjælper derfor med vedligeholdelsen af produktet. Vi sørger for, at det hele virker, mindsker nedetid og reducerer fejl. Det forlænger også levetiden på dine el tekniske produkter. Derfor kan det være en rigtig god ide at få lavet service på de fleste el produkter.

Har du spørgsmål om vores ydelser som elektriker i Frederikshavn eller vil du vide mere om vores andre ydelser? Kontakt os endelig på tlf.: 70 10 20 77 eller mail: info@mariendal.dk.