Elektriker Brønderslev

Elektriker Brønderslev – højt serviceniveau og stor erfaring

Leder du efter en elektriker i Brønderslev, Hjørring, Hirtshals, Vrå, Løkken, Pandrup eller et andet sted i Nordjylland? Så giv Mariendal El-Teknik et kald. Vi er en af Danmarks ældste installationsvirksomheder. Vi har nemlig cirka 100 års erfaring. Vi er derfor stolte af at være et firma, du kan stole på, når du vil have høj kvalitet.

Virksomheden blev grundlagt i 1923, så vi har efterhånden erfaret os mange kompetencer inden for det el tekniske. Vi er nemlig en innovationsvirksomhed, som følger med tiderne og hele tiden erhverver os noget nyt inden for el. Derfor har vi også mange kompetencer til at rådgive alle former for kunder – både private og erhverv. Vi kan rådgive inden for mange former for el teknik. Vi kan endda rådgive inden for innovativt el teknik eller bæredygtige løsninger.

Vi går meget op i vores kunder. Dette ligger til grund for vores høje serviceniveau. Vi lytter til deres behov og ønsker. Vi rådgiver dem altid ud fra dette. Derfor er du sikker på at få lige præcis det, du har brug for.

Elektriker Brønderslev – mange kompetencer og god service

Som elektriker i Brønderslev og resten af Nordjylland, kan vi hjælpe med mange opgaver. Vi kan blandt andet hjælpe landbrug med automatik og brovægte. Vi kan hjælpe med CTS-anlæg til diverse bygninger og virksomheder. Vi kan hjælpe med tyverisikring og dørtelefonanlæg til både private og erhverv. Ingen opgaver er for små eller for store for os. Vi er stolte af vores håndværk og tager det seriøst. Derfor leverer vi altid i høj kvalitet og med god service.

Vi laver også service og eftersyn på diverse el tekniske produkter. Dette er en rigtig god måde at vedligeholde et produkt på. Det betyder, at vi tjekker hele produktet igennem og sørger for, at det virker, som det skal. På denne måde har du et produkt, der virker, og forlænger levetiden på produktet. Derfor anbefaler vi altid at lave en serviceaftale med os. Det er lige meget om, man har købt produktet hos os eller ej.

Har du spørgsmål om vores ydelser som elektriker i Brønderslev eller vil du vide mere om vores andre ydelser? Kontakt os endelig på tlf.: 70 10 20 77 eller mail: info@mariendal.dk.