Elektriker Århus

Elektriker Århus – Vi kommer hos både private og erhverv

Mariendal El-Teknik har afdelinger i det meste af landet. Leder du derfor efter en elektriker i Århus, Lystrup, Brabrand, Højbjerg, Viby eller Risskov, kan vi hjælpe dig. Som en af Danmarks ældste installationsvirksomheder, har vi omkring 100 års erfaring. Igennem mange år har vi derfor erhvervet os en masse kompetencer. Det betyder også, at vi i dag laver meget mere end el.

Med vores brede kompetencer laver vi el tekniske opgaver til både private og erhverv. Der er nemlig ingen opgave, der er for stor eller for lille til os. Til private laver vi blandt andet tyverisikring og almindelig elektriker opgaver. Til erhverv laver vi mange forskellige opgaver. Det kommer helt an på hvilket erhverv, der er tale om. Vi laver blandt andet store eller mindre CTS-anlæg til lejlighedskomplekser og industrivirksomheder. Vi kan lave automation til industrien og landbruget. Vores opgaver er brede ligesom vores kompetencer.

Elektriker Århus med højt serviceniveau

Mariendal El-Teknik har blandt andet afdelinger i Aarhus, Aalborg og Skagen. Derfor dækker vores arbejde det meste af Jylland. Vi står derfor altid klar til at hjælpe kunder i hele Jylland. Vi tager vores håndværk og vores kunder seriøst. Derfor er du altid sikret kvalitets ydelser og god service hos os.

Hos Mariendal El-Teknik har vi altid et stort fokus på vores kunder. Vi vil derfor altid lytte til deres behov og ønsker. Ud fra dette rådgiver vi om den bedste løsning for den enkelte. Derfor er du altid sikret, at du får det, du har behov for. Uanset hvad dit behov eller ønske er, så anbefaler vi altid at lave en serviceaftale hos os. Med en serviceaftale er du sikret service på dit el tekniske produkt én gang om året. Dette er en rigtig god måde at vedligeholde et produkt på. Vi tjekker og tester nemlig produktet, så du har et produkt, der virker til bedste evne. Det betyder i sidste ende også, at du kan forlænge levetiden på produktet.

Har du spørgsmål om vores ydelser som elektriker i Århus eller vil du vide mere om vores andre ydelser? Kontakt os endelig på tlf.: 70 10 20 77 eller mail: info@mariendal.dk.