Elektriker Aalborg

Elektriker Aalborg – kvalitet og pris hånd i hånd

Der kan være mange grunde til, at man har brug for en elektriker. Måske har man noget el-teknisk, der skal laves service på. Måske har man noget el-teknisk, der skal skiftes ud. Måske har man noget nyt el-teknisk, der skal monteres. Uanset hvad grunden er, er én ting sikkert: det skal gøres ordentligt. Leder du efter en elektriker i Aalborg, Nørresundby, Støvring, Svenstrup, Nibe, Vodskov eller omegn? Kontakt os endelig ved Mariendal El-Teknik. Vi står altid klar til at hjælpe både private og erhverv.

Hos Mariendal El-Teknik er vi stolte af vores håndværk. Derfor går vi altid op i høj kvalitet. Alle opgaver fra os vil derfor blive lavet ordentligt. Vi har mange års erfaring og tager vores håndværk seriøst. Derfor er ingen opgaver for store eller for små. Vi gør os umage i alle opgaver. Vi kan hjælpe dig som elektriker i Aalborg eller omegn.

Vi laver derfor mange former for opgaver. Vi kan blandt andet lave CTS-anlæg og automation. Vi kan også lave dørtelefonanlæg og tyverisikring. Vi kan lave det meste inden for det el tekniske til både private og erhverv. Giv os derfor et kald for at få et rigtig godt tilbud i høj kvalitet.

Elektriker Aalborg med god service

Mariendal El-Teknik blev grundlagt i 1923, så vi har omkring 100 års erfaring. Derfor ved vi også, hvad vi snakker om. Vi har derfor store kompetencer til at rådgive kunder inden for det el-tekniske. Vi kan også rådgive dig inden for energioptimering og bæredygtige el løsninger.

Udover god rådgivning laver vi også service på dine el-løsninger. Hos os kan du lave en serviceaftale, hvor du er sikret, at dit produkt bliver tjekket én gang om året. Dette er godt til at vedligeholde alle former for el teknik. Samtidig kan det forlænge levetiden på produktet.

Vores service er baseret på det enkelte produkt, og hvad der skal testes ved det. Vi kender produkternes svage led og ved, hvor problemerne ofte opstår. Derfor har vi kompetencerne til at sørge for, at problemerne bliver løst, så du kan have produktet i længere tid.

Har du spørgsmål om vores ydelser som elektriker i Aalborg eller vil du vide mere om vores andre ydelser? Kontakt os endelig på tlf.: 70 10 20 77 eller mail: info@mariendal.dk.