El

Som specialist indenfor el-tekniske løsninger ønsker vi først og fremmest, at sikre vores erhvervs- og privatkunder faglig kompetence, et højt serviceniveau, en kort reaktionstid og sikkerhed for, at opgaven bliver løst. Skal du bruge en service elektriker, bygge nyt eller renovere?

Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig!

Forretningsområder:

Tlf. 7010 2077
info@mariendal.dk

 

 

Styrk din virksomheds produktivitet, trivsel og sikkerhed!

Industrien stiller store krav til effektivitet og fleksibilitet, det kræver installationer af høj kvalitet og sikre løsninger. Du kan styrke din virksomheds produktivitet, trivsel og sikkerhed ved at tænke på tværs af installationstyper og kombinere belysning, klimaanlæg, energi, sikring og kommunikation (IT) i en intelligent installation med mulighed for styring og energioptimering. Så kontakt Mariendal EL og få en totalløsning, der passer til din virksomhed. 

Hos Mariendal vægter vi kundens ønsker højt og sætter udvikling, funktionalitet og sikkerhed i højsædet. Vi fokuserer på kvalitet, udfordring og professionelle totalløsninger, der skaber værdi for dig!

Mariendal - din sparrings- og samarbejdspartner indenfor el, som giver dig:

  • Den bedste service med fast servicemontør
  • Fleksibilitet og fremtidssikrede løsninger
  • Nytænkning, rådgivning og optimering
  • Ekspertise indenfor alle el-tekniske områder
  • Overholdelse af alle gældende lovkrav
  • Landsdækkende service, der udføres af et velkvalificeret mandskab

Mariendal servicerer en stor del industrivirksomheder, offentlige virksomheder, herunder skoler og institutioner, boligselskaber m.m. og vi foretrækker og anbefaler et regelmæssigt vedligehold, så kostbare driftstop undgås og alle lovkrav overholdes. Læs om vores kunder her. 

Mariendals døgnservice er åben året rundt. Et telefonopkald er det eneste, der skal til for hurtig og effektiv hjælp. Vores døgnservice  kan udbygges til at være en rådighedsvagtordning, der garanterer, at serviceringen er påbegyndt inden for en aftalt reaktionstid. 

Content

Contact me

Døgnvagt - 24/7/365 – kontakt vores vagtordning på telefon 70102077
Vores vagtordning er altid åbent og klar til at rykke ud, hvis dine elektriske installationer trænger til førstehjælp.

Kontakt os

Gasværksvej 44
  9000 Aalborg
Tlf. (+45) 7010 2077
info@mariendal.dk