El firma Århus

El firma Århus – Med service, kvalitet og kunden i centrum

Leder du efter et El firma i Århus med kunden i centrum og høj kvalitet? Så er Mariendal El-Teknik det helt rigtige valg for dig. Vi har afdelinger i mange dele af landet, så vi kan hjælpe så mange kunder som muligt. Det er lige meget, om du kommer fra Aarhus, Lystrup, Brabrand, Højbjerg, Viby, Risskov eller et helt andet sted - vi er altid klar til at hjælpe.

Hos Mariendal El-Teknik er ingen opgaver for store eller for små. Derfor arbejder vi både for private og erhverv. Vi laver alt fra små elektriker opgaver til store CTS-anlæg. Vi kan derfor hjælpe mange forskellige typer kunder. Hos os er kunden altid i centrum. Vi lytter altid til dine ønsker og behov for dit el tekniske produkt. Ud fra dine behov og ønsker, kan vi rådgive dig til den bedste løsning, så du er sikret, at du får det, du har brug for.

Når vi laver en opgave for en kunde, anbefaler vi altid, at man får lavet en serviceaftale. Selvom vi altid laver vores håndværk i høj kvalitet, har det stadig brug for service en gang imellem. Med en serviceaftale er du sikret service én gang om året, hvor vi tester dit produkt og tjekker det igennem for eventuelle fejl. Det betyder, at vi sørger for, at det virker, som det skal og mindsker risiko for fejl. En god vedligeholdelse forlænger også levetiden på dit produkt.

El firma Århus – et af Danmarks ældste

Mariendal El-Teknik er et af Danmarks ældste installationsvirksomheder. Det blev grundlagt i 1923, så vi har omkring 100 års erfaring. Det betyder også, at vi har erhvervet os brede kompetencer med årene og i dag er meget mere end el. Vi tager vores håndværk seriøst og er altid klar til at hjælpe en kunde, hvilket nok ligger til grund for vores mange år i branchen.

Vi er en innovativ virksomhed, som følger med tiden. Det betyder, at vi altid prøver at finde innovative el løsninger til vores kunder, samtidig har vi de sidste mange år fået kompetencer inden for bæredygtige løsninger til vores kunder. Vi kan blandt andet rådgive dig eller din virksomhed i energioptimering. Vi kan altså hjælpe jer med at blive mere bæredygtige og spare en masse penge i det lange løb.

Har du spørgsmål om vores el firma i Århus eller vil du vide mere om vores ydelser? Kontakt os endelig på tlf.: 70 10 20 77 eller mail: info@mariendal.dk.