El firma Aalborg

El firma Aalborg – stor erfaring og ekspertise

Mariendal El-Teknik er en af de ældste installationsvirksomheder i Danmark. Virksomheden blev grundlagt i 1923, så vi har været i branchen i omkring 100 år. Det er derfor ikke for sjov, når vi siger, vi har stor erfaring i el-branchen. Vi er derfor klar til at hjælpe dig, når du leder efter et el firma i Aalborg, Hjørring, Brønderslev, Frederikshavn, Skagen, Sæby eller et andet sted i landet.

Hos Mariendal El-Teknik tager vi altid vores håndværk seriøst. Vi er et el firma i Aalborg, som har styr på, hvad vi laver, så vi står altid klar til at rådgive kunder inden for mange former for el-teknik. Vi hjælper både kunder inden for det private og erhverv. Vi kan derfor rådgive og montere mange forskellige former for el-teknik.

El firma Aalborg og resten af landet

Hos Mariendal El-Teknik har vi afdelinger i flere forskellige dele af landet. Det betyder, at du kan få hjælp, lige meget hvor du befinder dig. Så når du leder efter et el firma i Aalborg eller et andet sted, så er vi klar. Vi har afdelinger i Aalborg, Aarhus, Brønderslev, Frederikshavn, Pandrup og Skagen. Vi har altså afdelinger i forskellige dele af Nordjylland og et enkelt sted i Midtjylland. Vi kan derfor hjælpe dig i det meste af Jylland.

Vi har opbygget nogle fantastiske grundsten i vores firma hen over årene. Disse er blandt andet innovation, proaktivitet og tillid. Vores kunder kan blandt andet have tillid til os, fordi vi altid gør vores bedste for, at de får det, de har brug for. Vi har nemlig altid vores kunder i fokus. Det betyder blandt andet, at vi altid lytter til deres behov og finder den bedste løsning ud fra disse, så vores kunder kan stole på, at vi vil dem det bedste.

Samtidig går vi op i kvalitet. Derfor kan vores kunder også altid stole på, at vi laver et godt stykke arbejde i høj kvalitet. Vi laver altid gennemtænkte løsninger, der er fremtidssikrede. Vi er nemlig specialister i mange former for el-teknik, så vi ved, hvad vi laver. Vi går også op i god service, så vi vil altid rådgive og vejlede vores kunder til at finde de bedste løsninger i forhold til deres ønsker. Vi kan blandt andet hjælpe med at lave nogle innovative og bæredygtige løsninger. Dette er populært ved blandt andet firmaer, der vil blive grønnere og belaste miljøet mindst muligt.

Har du spørgsmål om vores el firma i Aalborg eller vil du vide mere om vores ydelser? Kontakt os endelig på tlf.: 70 10 20 77 eller mail: info@mariendal.dk.