dørtelefonanlæg

Dørtelefonanlæg – der styrer adgangen til ejendomme

Har man en stor ejendom, kan det være en fordel at have et dørtelefonanlæg. Men en dørtelefon med døråbner, har man mulighed for at lukke folk ind med en snak i stedet for at skulle hen til døren. Det kan også være en stor fordel i et lejlighedskompleks, så man ikke skal ud af lejligheden og ned til fordøren. Derfor får de fleste bygninger efterhånden dørtelefon med døråbner.

Hos Mariendal El-Teknik kan vi montere et dørtelefonanlæg i din bygning. En dørtelefon sænker risikoen for indbrud og hærværk i bygningen, fordi man ikke kan komme ind i bygningen uden at blive lukket ind eller med sin egen nøgle. Der kan altså ikke bare komme uautoriserede folk ind i bygningen. Vi kan også tilføje ekstra sikkerhed til din bygning, når vi nu er i gang med at montere en dørtelefon. Det kan være videoovervågning, adgangskontrol, brandalarm og tyverisikring. På denne måde er din bygning sikret hele vejen rundt.

Få det rigtige dørtelefonanlæg med god rådgivning

Hos Mariendal El-Teknik står vi altid klar til at vejlede dig. Vi hjælper dig med at finde det rigtige dørtelefonanlæg til den helt rigtige pris. Vi kommer også og installerer anlægget hos dig. Vi dækker dig hele vejen rundt med vejledning og efterfølgende service. Du kan få din dørtelefon med eller uden kamera. Med kamera kan du se en video af, hvem der ringer på igennem dørtelefonen. Dette kan være en stor hjælp og er samtidig en ekstra sikkerhed. Du kan nemlig være helt sikker på, hvem du lukker ind i bygningen.

Uanset hvad dine behov og ønsker er, så hjælper vi dig hele vejen. Vi hjælper dig med at finde den helt rigtige løsning for dine behov. Vi har nemlig altid stor fokus på vores kunder. På denne måde er du sikret at få en løsning du kan bruge. Derudover går vi også op i godt teknisk håndværk. Derfor er du også sikret en løsning i høj kvalitet.

Har du spørgsmål om dørtelefonanlæg eller vil du vide mere om vores andre ydelser? Kontakt os endelig på tlf.: 70 10 20 77 eller mail: info@mariendal.dk.