Bygningsautomation

Bygningsautomation – få fuld kontrol over lys, varme, adgang samt ventilation

Ved en bygningsautomation kan du få fuld kontrol over indeklimaet og adgangen til en bygning. Hos Mariendal El-Teknik har vi stor erfaring med CTS anlæg. Vores CTS løsning består af flere moduler, som kan laves efter dit firmas behov. Vokser jeres behov, kan vi nemt tilføje flere moduler til jeres system. Vi har stor erfaring med CTS og bygningsautomatik. Vi står derfor altid klar til at rådgive, programmere og installere et anlæg hos dig. Vi står selvfølgelig også servicen af anlægget. Dette gør, at levetiden bliver længere og vi kan forebygge fejl.

Med bygningsautomation kan I optimere en bygning. I behøver nemlig ikke have nogen til at tjekke hele systemet igennem for at sikre jer, at der ingen fejl er. Dette kan tage lang tid og kan være spild af tid, hvis der ikke er noget galt. Automationen vil fortælle, hvis der er fejl i systemet. Det kan altså spare jer en masse tid og penge. Anlægget kan betjenes fra en computer eller tablet.

Bygningsautomation – overvåg flere bygninger på én gang

Med en bygningsautomation fra Mariendal El-Teknik kan du overvåge forbruget hos flere bygninger på samme tid. Du behøver slet ikke at være i nærheden af nogle af dem. Dette kan give lavere omkostninger ved vedligeholdelse af beholdere og varmevekslere. Det kan også give lavere driftsomkostninger med varmestyring og give det bedst mulige udbytte af fjernvarmen til bygningen.

Med et CTS anlæg eller et BMS anlæg (Building Management System) kan du skabe overblik og overvåge forbrug i bygningen og eventuelle fejl. Systemet bliver sammensat efter dit behov. Derfor kan du få den løsning, som du har brug for. Et anlæg kan blandt andet indeholde styring af lys, varme, ventilation og vand. Det kan også overvåge forbruget i bygningen og advare om driftsfejl.

Køber I et service abonnement, sørger vi for at tjekke jeres anlæg igennem én gang om året. På denne måde er I sikret, at det virker, som det skal. I kan derfor helt roligt stole på, hvad jeres anlæg fortæller jer om fejl og andet.

Har du spørgsmål om bygningsautomation eller vil du vide mere om vores andre ydelser? Kontakt os endelig på tlf.: 70 10 20 77 eller mail: info@mariendal.dk.