Brovægte

Brovægte til de fleste opgaver

Brovægtsløsninger er gode til landbrug og industrien. Ved landbrug kan brovægte blandt andet bruges til at veje traktor, samt til at lave kontrol af afgrøder, gødning og andre råvarer. Det er også en god måde at lave kontrol af levering på afgrøder og dyr. Har du brug for en brovægtløsning, så kan vi ved Mariendal El-Teknik hjælpe dig.

Brovægte hører til et moderne langbrug. Det er en god måde at lave kontrol på. Hos Mariendal El-Teknik har vi lavet vores eget styringsprogram til at indsamle og administrer data. Vores system kan bruges til de fleste vægte. Programmet er brugervenligt og er specielt god til biogas, miljøaffald og landbrug. Det kan derfor bruges til flere typer virksomheder. Det kan blandt andet lave statistikker og vise logdata. Det er nemt at bruge, fordi det hele kan styres over en app på din telefon. Det kan endda sættes op til at lave automatisk backup af alle data.

Brovægte med god service

Hos Mariendal El-Teknik er vi specialister i brovægtssystemer. Derfor er du sikret høj kvalitet, når vi laver service på din brovægt. Vi har også mange års erfaring med styring af anlæg. Derfor kan vi lave en løsning, som passer til dine behov. Det kan blandt andet være transportanlæg og industrianlæg.

Når du har brovægte, anbefaler vi altid, at du tegner en serviceaftale. Vedligeholdelse kan nemlig forlænge vægtens levetid. Med en serviceaftale hos os er du sikret ét årligt besøg, hvor vi kontrollerer din vægt. Vi laver både mekanisk kontrol og kontrolvejning af din vægt. På denne måde er du sikker på, at din vægt er nøjagtig. Vi sørger samtidig for, at den lever op til alle krav.

Ved et eftersyn laver vi også visuel inspektion. Det betyder, vi laver kontrol af eventuelle revner i vægten. Vi laver også kontrol af synlige kabler og vejeceller. Alle vores former for service gør, at vi forlænger levetiden på din vægt. Vi ved også, hvornår du skal til at overveje at anskaffe dig en ny.

Har du spørgsmål til brovægte eller vil du vide mere om vores andre ydelser? Kontakt os endelig på tlf.: 70 10 20 77 eller mail: info@mariendal.dk.