automationsløsninger

Automationsløsninger til industri, landbrug og bygninger

Automationsløsninger fra Mariendal El-Teknik kan bruges til mange erhverv. Vi laver automation til flere former for industri. Vi laver automation til landbrug og CTS anlæg til bygninger. Vi gør dette, da vi ved, at automation kan øge produktiviteten ved mange erhverv. Derfor står vi altid klar til at vejlede dig til den bedste løsning for dit firma.

I industrien hjælper automation med at styrke jeres konkurrenceevne. Det kan også være med til at minimere jeres nedetid. PLC styring kan blandt andet være en rigtig god løsning for mange industrivirksomheder. Vi monterer og installerer styretavler, samt står for PLC programmeringen.

Til landbrug er vi specialister i brovægtssystemer. Dette kan sikre jeres kvalitet, driftsikkerhed og kontrol. Brovægte kan blandt andet bruges til kontrol af afgrøder og gødning. Det kan også bruges til kontrol af levering af dyr og afgrøder.

Vi laver også CTS anlæg, hvor du blandt andet kan styre, kontrollere og overvåge bygninger. Det kan være alt lige fra varme, ventilation, lys og adgang. Det er en god måde at optimere energiforbruget og indeklimaet.

Vi har mange års erfaring med styring af anlæg. Derfor står vi altid klar til at hjælpe dig med at få den bedste løsning for automationen af dit firma. Derfor er du altid sikret at få det, du har brug for. Vi vil nemlig kun dig og dit firma det bedste.

Service og vedligeholdelse af automationsløsninger

Hos Mariendal El-Teknik anbefaler vi altid, at jeres automationsløsninger får service regelmæssigt. Ved en aftale med service hos os er du sikker på, at jeres automation er driftssikker. Dette giver jer mindre nedetid og længere levetid.

Vi har mange års erfaring i el-branchen. Vi er faktisk en af de ældste installationsvirksomheder i Danmark. Vi tager altid vores håndværk og arbejde seriøst. Derfor er du også sikker på at få en el løsning, der er i høj kvalitet. Vi har altid vores kunder i fokus. Derfor er vi altid klar til at sørge for, at vores kunder får den bedste løsning til deres behov.

Har du spørgsmål til vores automationsløsninger eller vil du vide mere om vores andre ydelser? Kontakt os endelig på tlf.: 70 10 20 77 eller mail: info@mariendal.dk.