Automation

Mariendal er din specialist i automatiserede totalløsninger til kontrol og overvågning af dine installationer. Vi har udviklet automatiserede løsninger til nogle af landets største produktionsvirksomheder og offentlige forsyningsvirksomheder.

Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig!

Forretningsområder:

Tlf. 7010 2077
info@mariendal.dk

 

 

Maximal oppetid med fokus på driftssikkerhed og kort responstid

Automation er et af vores centrale specialområder. Mariendal leverer, installerer og vedligeholder produktionsanlæg til danske virksomheder. Fra første skitse, økonomisk overslag og tilbud over projektering og installation til service og vedligehold kan vi bidrage til alle faser i produktionen af dit nye anlæg. Du får højt specialiserede løsninger med avanceret styring til kontrol og overvågning af dine installationer.

Mariendal er i stand til at udføre produktionsanlæg indenfor alle områder: industri- og produktionsvirksomheder, offentlige institutioner som svømmehaller og skoler, samt private institutioner, vandværker o.l. Spændvidden hos Mariendal er mindst lige så markant som den høje grad af specialisering og derved får du:

  • Et samarbejde med en af Danmarks mest erfarne virksomheder indenfor sit felt
  • Skræddersyede totalløsninger udviklet specielt til dit projekt
  • Maximal oppetid med fokus på driftssikkerhed og kort responstid.
  • Et helhedsorienteret samarbejde - fra skitse til fremtidig vedligeholdelse
  • Intelligente løsninger der er tilpasset vores kunders behov og ønsker
  • Levering til aftalt tid, pris og kvalitet

Mariendal kan endvidere tilbyde bygningsautomatik, der gør bygninger intelligente og energieffektive. Ved hjælp af intelligent energioptimering er muligt at kontrollere og styre vitale funktioner i bygninger - for eksempel regulering af varme, lys og ventilation. Hermed opnår du overblik og kontrol over alle dine tekniske installationer og store besparelse på dit energiforbrug til gavn for Co2 udledning, miljø og budget.

Content

Contact me

Døgnvagt - 24/7/365 – kontakt vores vagtordning på telefon 70102077
Vores vagtordning er altid åbent og klar til at rykke ud, hvis dine elektriske installationer trænger til førstehjælp.

Kontakt os

Gasværksvej 44
  9000 Aalborg
Tlf. (+45) 7010 2077
info@mariendal.dk