Automation

Mariendal er din specialist i automatiserede totalløsninger til kontrol og overvågning af dine installationer. Vi har udviklet automatiserede løsninger til nogle af landets største produktionsvirksomheder og offentlige forsyningsvirksomheder.

Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig!

Forretningsområder:

Tlf. 7010 2077
info@mariendal.dk

 

 

Du er her

Avanceret styring til kontrol og overvågning af installationer.

 

Maximal oppetid med fokus på driftssikkerhed og kort responstid

Automation er et af vores centrale kompetenceområder. Mariendal leverer, installerer og vedligeholder produktionsanlæg til danske virksomheder. Fra første skitse, økonomisk overslag og tilbud over projektering og installation, til service og vedligehold kan vi bidrage til alle faser i produktionen af dit nye anlæg. Du får højt specialiserede løsninger med avanceret styring til kontrol og overvågning af dine installationer.

Mariendal er i stand til at udføre produktionsanlæg indenfor alle områder: industri- og produktionsvirksomheder, offentlige institutioner som svømmehaller og skoler, samt private institutioner, vandværker o.l. Spændvidden hos Mariendal er mindst lige så markant som den høje grad af specialisering og derved får du:

  • Et samarbejde med en af Danmarks mest erfarne virksomheder indenfor sit felt
  • Skræddersyede totalløsninger udviklet specielt til dit projekt
  • Maximal oppetid med fokus på driftssikkerhed og kort responstid.
  • Et helhedsorienteret samarbejde - fra skitse til fremtidig vedligeholdelse
  • Intelligente løsninger der er tilpasset vores kunders behov og ønsker
  • Levering til aftalt tid, pris og kvalitet

Mariendal kan endvidere tilbyde bygningsautomatik, der gør bygninger intelligente og energieffektive. Ved hjælp af intelligent energioptimering er muligt at kontrollere og styre vitale funktioner i bygninger - for eksempel regulering af varme, lys og ventilation. Hermed opnår du overblik og kontrol over alle dine tekniske installationer og store besparelse på dit energiforbrug til gavn for Co2 udledning, miljø og budget. Læs mere her

Hvad er automation?

Automation udgør primært tre ting: Proceskontrol, automatisering og HMI.

Proceskontrol handler om evnen til digitalt eller analogt at kontrollere en proces på et maskinanlæg. Det sker ved, at man regulerer på maskinanlægget, måler på resultatet og behandler målingerne, hvorefter man korrigerer sine reguleringer.

Automatisering drejer sig om at udføre en aktivitet, der består i at erstatte brug af menneskelige ressourcer - fysiske eller mentale - med maskinressourcer. Der kan enten være tale om fysiske aktiviteter eller data- og informationsbehandlingsaktiviteter. I sidstnævnte tilfælde, kan der i større eller mindre udstrækning indgå beslutninger vedrørende de "forud definerede beslutninger" samt kombinationsmuligheder af beslutninger.

HMI er en forkortelse for Human Machine Interface - eller grafiske brugerflader til visualisering at input og output fra maskinanlæg. Det handler med andre ord om måden, hvorpå man læser data og oplysninger til/fra proces/automationsanlæg.

Uanset hvilket behov du har – har Mariendal viden og faglig kompetence til at skabe løsningen.

 

Content

Contact me

Døgnvagt - 24/7/365 – kontakt vores vagtordning på telefon 70102077
Vores vagtordning er altid åbent og klar til at rykke ud, hvis dine elektriske installationer trænger til førstehjælp.

Kontakt os

Gasværksvej 44
  9000 Aalborg
Tlf. (+45) 7010 2077
info@mariendal.dk